12 actori și actrițe care sunt în formă în ciuda vârstei înaintate

Unele vedete ne demonstrează că talentul nu dispare odată cu vârsta, ci atinge doar un nivel nou, chiar mai înalt.

Actorii și actrițele din următoarea selecție sunt niște dovezi foarte clare că nu trebuie să ne fie frică de bătrânețe.

Sophia Loren.

Sophia Loren este apreciată la nivel internațional și a primit, în anul 1962, premiul Oscar pentru cea mai bună actriță.

Judy Dench.

Judy Dench și-a început cariera în teatru în 1957, iar în 1999 a primit un Oscar pentru rolul Reginei Elisabeta I în Shakespeare in Love; actrița continuă să-și încânte fanii cu mai multe filme.

Clint Eastwood.

Și-a început cariera la vârsta de 25 de ani și după 60 de ani continuă să ne bucure, jucând și regizând filmele „Million Dollar Baby” și „Gran Torino”, pentru care a primit două premii Oscar .

Sissy Spacek.

Tânăra cu abilități telekinetice din filmul “Carrie” are în continuare multe proiecte precum serialul TV „Homecoming” și „Castle Rock”.

Glenn Close.

Și-a început cariera în 1979 și ne oferă în continuare posibilitatea de a ne bucura de talentul său.

Michael Gambon.

Îndrăgitul profesor Dumbledore din seria Harry Potter a început să se filmeze la vârsta de 25 de ani și a avut foarte multe proiecte de-a lungul carierei sale, unul fiind rolul din filmul „Judy” din 2019.

Tippy Hedren.

Actrița din filmele lui Alfred Hitchcock „Păsări”, pentru care a primit „Globul de Aur” și „Marnie” participă în continuare la multe proiecte.

Vanessa Redgrave.

Vanessa și-a început cariera în adolescență, dar a devenit celebră după filmul „Blowup” al lui Michelangelo Antonioni. Au urmat zeci de filme, premiul Oscar și multe alte reușite.

Alan Arkin.

Cariera lui Alan a început în anii 1950, iar debutul său în lungmetraj a avut loc odată cu filmul „Vin rușii, vin rușii!” din 1966, pentru care a fost nominalizat la Oscar drept cel mai bun actor.

Julie Andrews.

Aceeași Maria din muzicalul legendar „Sunetul muzicii” și fermecătoarea Mary Poppins continuă să-și bucure fanii cu diferite proiecte interesante.

Shirley MacLaine.

Primul rol al lui Shirley a fost în filmul lui Alfred Hitchcock Trouble with Harry, din 1955 după care s-a filmat în filmul „Apartament” alături de Audrey Hepburn și continuă să ne bucure cu proiecte la fel de reușite.

Robert Redford.

Robert a început să se filmeze în 1960, dar abia cu 20 de ani mai târziu a devenit celebru; în 1981 a primit un Oscar pentru regia filmului Ordinary People.