11 vedete despre care nu am fi aflat niciodată, dacă ar fi ținut cont de „NU-urile” tuturor

La începutul carierei multe persoane celebre au auzit critici și cuvinte precum „Nu ești suficient de frumoasă pentru Hollywood”. Pe Jessica Chastain, de exemplu, au considerat-o neatrăgătoare, pe Gwyneth Paltrow prea simplă, iar Pink prea bărbătoasă.

Le admirăm nespus de mult pe aceste 14 vedete care nu au renunțat.

Jessica Chastain.

Jessica Chastain consideră că abilitățile ei de actorie au fost adesea judecate prin prisma aspectului ei. Actrița a recunoscut că doar în ultimii 5 ani i s-a spus că este atrăgătoare. Înainte de aceasta i-au fost refuzate mai multe roluri deoarece „nu era suficient de frumoasă”.

Anna Wintour.

Anna Wintour a lucrat ca editor de modă asociat pentru Harper’s Bazaar timp de 9 luni. A fost concediată pentru că imaginile pe care le realizase au fost considerate provocatoare pentru a fi publicate. Wintour nu a renunțat și mai târziu a preluat funcția de redactor-șef al revistei Vogue.

Gigi Hadid.

Modelul își amintește că după școală silueta ei era destul de atletică datorită pasiunii pentru volei. De aceea designerii care au colaborat cu modelul la începutul carierei au încercat să o îmbrace astfel încât să-i ascundă formele.

Jean-Paul Gaultier a fost primul designer de modă care a ajutat-o ​​pe Hadid să strălucească pe podium, rămânând ea însăși.

Gwyneth Paltrow.

La primele audiții Gwyneth Paltrow a avut dificultăți. Producătorii filmului „Golden Gate” nu i-au oferit rolul doar pentru că actrița li s-a părut „prea simplă”. Criticii continuă să o critice, însă  actrița nu le acordă prea multă atenție și continuă să se bucure de viața și de cariera ei de succes.

Oprah Winfrey.

La începutul carierei sale de jurnalist Oprah Winfrey a fost reporter pentru știrile de seară. A fost concediată probabil pentru că era prea emoționantă pentru formatul de știri. Însă acest lucru nu a oprit-o, peste câțiva ai și-a creat propria emisiune – „The Oprah Winfrey Show”, Winfrey fiind, la moment, un magnat media de succes: deține propriul ei studio de film, reviste, rețea de radio și canal personalizat de televiziune prin cablu.

Gisele Bundchen.

Gisele Bündchen a fost, de-a lungul multor ani, cel mai bine plătit supermodel din lume. Este greu de imaginat că la începutul carierei mulți i-au criticat forma nasului. După două decenii de muncă grea, ședințe foto și prezentări Bündchen a demonstrat lumii întregi că adevărata frumusețe este dincolo de standarde.

Selena Gomez.

Vedeta recunoaște că încă i se mai spune că nu este suficient de atrăgătoare și că ar trebuie să schimbe ceva. Cu toate acestea Gomez crede că este minunat să poți fi tu însuți. De aceea cântăreața și actrița încearcă să le inspire încredere și fanilor săi.

Nia Vardalos.

Cu mulți ani în urmă apariția Niei Vardalos a fost foarte criticată. Actrița a ascultat un discurs lung al agentului ei despre motivul pentru care nu va avea succes la Hollywood. „Nu ești suficient de apetisantă pentru a deveni o actriță bună”, i-a spus agentul ei, „și nu ești suficient de atrăgătoare pentru a fi o frumusețe de top. În plus, la Hollywood nu există roluri grecești”. Acestea fiind spuse, agentul și-a încheiat cooperarea cu Vardalos. Mai târziu actrița și-a creat un rol special pentru ea. Așa a apărut filmul „My Great Greek Wedding”, ideea principală care a fost acceptarea de sine și refuzul de a se ridica la nivelul așteptărilor celorlalți.

Kate Beckinsale.

Regizorul Michael Bay era îngrijorat de alegerea unei actrițe în rolul principal din Pearl Harbor, care, după părerea sa, nu era atrăgătoare. Kate Beckinsale își amintește acest moment, sugerând că regizoarei nu i-a plăcut culoarea închisă a părului său și silueta minionă. Beckinsale a decis să nu o ia personal, ci pur și simplu a continuat să lucreze. „Pearl Harbor” a devenit una dintre cele mai bune lucrări ale ei.

Meghan Markle.

Începându-și cariera în cinema, Meghan Markle s-a confruntat adesea cu refuzuri . I s-a spus că nu este suficient de suplă, nici destul de frumoasă sau, dimpotrivă, prea slabă și prea frumoasă.

Potrivit lui Markle, ea a ascultat aceste critici, dar, din fericire, acest fapt nu au împiedicat-o să-și construiască o carieră și să fie fericită.

Marilyn Monroe.

La începutul carierei, Marilyn a fost sfătuită să renunțe la încercările de a deveni actriță și să se angajeze ca secretară. Dar Monroe nu a acordat importanță acestor critici și a mers spre scopul ei.

Drept urmare, imaginea de pe ecran a lui Marilyn Monroe a devenit un cult, fiind recunoscută drept una dintre cele mai talentate actrițe.