11 vedete care au copiat ținutele colegelor. Cui i se potrivesc mai bine?

Vedetele au o întreagă echipă de stiliști și make-up artiști care le ajută să arate impecabil. Chiar și așa se întâmplă uneori să repete ținutele altor vedete.

Vă propunem câteva exemple de acest fel.

Kate Middleton și Caitlyn Jenner.

Caitlin Jenner apare deseori în ținute rafinate, imitând stilul lui Kate Middleton. Acestă rochie albastră seamănă foarte mult cu cea pe care a purtat-o Ducesa de Cambridge în 2011.

Rihanna și Rita Ora.

Rita Ora a fost comparată foarte des cu Rihanna, deoarece se inspiră din ținutele acesteia. Un exemplu ar putea fi această rochie din satin în care Rita a pășit pe covorul roșu la 2 ani după ce Rihanna a strălucit într-o rochie asemănătoare.

Naomi Campbell și Kim Kardashian.

Kim Kardashian apare frecvent în public în ținute în stilul anilor 90, dar se pare că nu epoca o inspiră, dar supermodelul Naomi Campbell. Kim Kardashian a împrumutat foarte multe idei de la ea, apărând de multe ori în ținute absolut identice. În 2019 a purtat această salopetă în care Campbell a apărut la o prezentare de modă din 1991.

Madonna și Lady Gaga.

În 2011 s-a declanșat un scandal deoarece mai multe persoane au observat că noua piesă „Born This Way” a Lady Gaga seamănă foarte mult cu hitul Madonei „Express Yourself”. Asemănarea stilurilor acestor două vedete se poate observa și în vestimentație.

Kate Moss și Sienna Miller.

Războiul rece dintre Kate Moss și Sienna Miller durează de mai mult de 10 ani di cauza că Miller l-a luat pe Jude Law de la cea mai bună prietenă a modelului, actrița Sadie Frost. Pe lângăa aceasta Sienna se inspiră foarte des din ținutele lui Kate Moss: blugi și pulovere cu dungi, imprimeu leopard, cizme cu franjuri etc.

Mariah Carey și Ariana Grande.

Ariana Grande o imită în toate pe idolul său Mariah Carey: stil de muzică, comportament, vestimentație. Și nu ascunde deloc acest lucru. Tânăra preferă topuri scurte, pantaloni scurți din denim, rochii cu corset.

Victoria Beckham și Chloë Grace Moretz.

Chloë Moretz și-a schimbat radical după ce a început să se întâlnească cu Brooklyn Beckham. A renunțat la rochiile de păpușă și apare tot mai des  în ținute elegante și stilate. Pantaloni, bluze, paltoane clasice, jachete supradimensionate. Chiar dacă Chloe și Brooklyn au reușită să se despartă, tânăra rămâne fidelă acestui stil.

Kim Kardashian și Kylie Jenner.

Kylie s-a inspirat, la începutul carierei sale, foarte des din ținutele lui Kim. Până la urmă Jenner pare să-și fi găsit propriul stil, dar, din când în când, în garderoba sa apar ținute asemănătoare cu cele ale surorii sale mai mari. Acest lucru pare să nu o deranjeze deloc pe Kim.

Prințesa Diana și Kate Middleton.

În timp ce unele vedete se inspiră din stilul lui Kate Middleton, ducesa o consideră pe soacra sa drept un model, inspirându-se des din ținutele prințesei Diana.

Angelina Jolie și Jennifer Aniston.

Fostele soții ale lui Brad Pitt sunt mereu comparate între ele. Fanii au observat că unele dintre ținutele Angelinei Jolie sunt foarte asemănătoare cu ținutele lui Jennifer Aniston. Rochia neagră în care Angelina a apărut la Gala premiilor Oscar ne amintește de apariția lui Jennifer în 2010.

Christina Aguilera și Kim Kardashian.

Kim Kardashian nu se inspiră doar din stilul lui Naomi Campbell, ci și al Christinei Aguilera.