11 trucuri vestimentare ale prințesei Diana care le-ar putea fi utile și fashionistelor moderne

Prințesa Diana continuă să fie adorată de foarte multe persoane.

Viziunile sale progresiste s-au manifestat și în stilul său vestimentar, iar multe detalii interesante continuă să fie preluate și de stiliștii moderni.

1. Asimetria.

Diana și-a accentuat rareori decolteul. Dar asimetria care deschidea un umăr era destul de obișnuită în toaletele ei. Această rochie albastră de mătase a cusut-o chiar Versace în 1996.

2. Accent pe mânecile în formă de felinar.

Aceste mâneci au fost la modă în 2020. Prințesa Diana a fost printre primele care le-a purta în anii 80. Chiar dacă avea umerii destul de largi, nu a ezitat să poarte astfel de mâneci.

3. Oja roșie.

S-ar părea că această culoare este una obișnuită, dar nu și în cazul său deoarece în protocol sunt indicate doar nuanțele neutre. Oja roșie a Dianei demonstra curajul poate atitudinea sa față de viață. Acestea erau mici semnale că se opunea sistemului.

4. Bijuterii neobișnuite.

Bijuteriile Dianei i-au subliniat întotdeauna personalitatea. Nu contează dacă erau accesorii de zi cu zi sau bijuterii relativ simple pentru evenimente importante, cum ar fi, spre exemplu, un colier laconic cu litera D (prima literă cu numele prințesei). Prietenii i-au dăruit-o Dianei când a împlinit vârsta de 16 ani. Diana ținea foarte mult la acesta și l-a purtat de multe ori.

Unul dintre colierele cu perle preferate ale Dianei se combina foarte bine cu cercei și inelul de logodnă. Acest colier avea un secret: piesa centrală este, de fapt, o broșă din safir, primită în dar de la Regina Elisabeta.

Prințesa prefera colierele scurte care să-i accentueze linia grațioasă a gâtului și le combina aproape întotdeauna cu cercei.

Un inel foarte important pentru Diana a fost inelul de logodnă cu safir albastru pe care-l purta destul de des.

Inelul de logodnă îl purta pe degetul inelar, ia pe celelalte inele le purta pe degetul mic.

5. Combinația dintre stilul clasic și sport.

Diana arăta foarte bine chiar și în ținutele sport care erau neobișnuite pentru ea. Prințesa alegea piese vestimentare cu note de umor, cu ar fi, de exemplu, hanoracul cu balon și chipiul.

6. Stilul masculin.

Purta papioane, helănci, jachete sau costume bărbătești, dar o făcea cu feminitate.

7. Nuanțe delicate.

Diana iubea culorile aprinse și nu se temea de ele, dar culorile pastelate și țesăturile delicate precum dantelă, șifon, mătase aveau și ele un loc în garderoba ei. Le-a folosit atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în timpul unor evenimente.

8. Total look.

Chiar dacă ținutele monocrome pot părea o simplă decizie la prima vedere, necesită un gust rafinat pe care Diana îl avea, cu siguranță.

Nu i-a fost frică să folosească nuanțe îndrăznețe și diferite combinații de accesorii.

9. Contraste.

Un alt secret al Prințesei Diana erau contrastele. Combinațiile de culori îndrăznețe i se potriveau foarte bine. Familia regală nu s-a temut niciodată de nuanțele suculente, un exemplu fiind Elisabeta a II-a. Dar Diana a diversificat această abordare deoarece contrastul atrage întotdeauna mai multă atenție decât o culoare aprinsă.

10. Ochelari pentru imagine.   

Diana nu a folosit prea des ochelarii pentru vedere. Alegea modele neobișnuite și la modă, asemănătoare cu cele pentru ochelarii de soare.

Dar îi plăceau mai mult ochelarii de soare și îi purta la diferite evenimente, formale și informale. În plus combina ochelarii sport cu ținute clasice.

11. Roșu.

Prințesa avea o mulțime de ținute de culoare roșie : rochii, ci și jachete, pulovere, paltoane și o întreagă colecție de fuste roșii. În aspectul ei, ea a combinat roșu cu culori apropiate și contrastante.