11 trucuri surprinzătoare cu ruj igienic ce vă vor ajuta în cele mai dificile situații

Se pare că rujul igienic este produsul care ajunge primul în gentuța nouă a unei domnișoare. Și e pe bună dreptate! El este un produs obișnuit și chiar obligatoriu pentru îngrijirea buzelor la orice vârstă.

Dar de fapt rujul igienic are un spectru de utilizare mult mai larg decât ne-am obișnuit! Există cel puțin alte 11 moduri surprinzătoare în care putem folosi rujul igienic.

organikeczane.com

1. Ca să nu vă roadă încălțămintea nouă, ungeți locurile cele mai sensibile ale pielii cu ruj igienic. În acest fel veți uita de bătături la picioare!

2. Dacă nu puteți scoate inelul de pe deget și nici nu vreți să vă murdăriți de ulei, folosiți rujul igienic. Chiar funcționează!

3. Aplicați rujul igienic în zona nasului dacă aveți piele uscată sau mâncărime. Probabil ați remarcat că acest produs hidratează pielea mai bine decât orice cremă specială.

kakhacker.ru
4. Dacă v-a zgâriat pisica sau v-ați tăiat întâmplător și nu aveți la îndemână produse dezinfectante, folosiți rujul igienic. El va acoperi rana cu un strat de protecție și va accelera cicatrizarea.

5. Rujul fixează firele de păr, le accelerează creșterea și le conferă un aspect îngrijit, de aceea el este un produs perfect pentru styling la sprâncene!

kakhacker.ru

6. Rujul igienic poate înlocui produsele speciale pentru îngrijirea cuticulei. De acum puteți face asta oriunde și oricând!

7. Dacă vă ciocniți des de problema părului electrizat, vă recomandăm să o rezolvați rapid cu ajutorului rujului igienic. Ungeți ușor mâinile cu ruj și mângâiați părul, abia atingându-l. Sigur că trebuie să evitați excesele.

kakhacker.ru

8. Rujul igienic este eficient și în lupta contra firelor de păr despicate.

9. Dacă vi s-a blocat fermoarul, ungeți dinții din jurul cheiței cu puțin ruj igienic.

10. Dacă nu ați purtat mult timp cercei și aveți ocazia să o faceți, ungeți ușor lobul urechii și cercelul cu puțin ruj igienic.

11. În încheiere vă prezentăm un truc ce vă va salva într-un caz extrem. Dacă aveți nevoie să înlăturați urgent machiajul, ungeți un bețișor de bumbac cu ruj igienic și ștergeți locurile machiate. Poate nu e cea mai confortabilă soluție, dar tot e mai bine așa decât să folosiți săpun!

Dacă mai cunoașteți și alte moduri superbe de a utiliza rujul igienic, vă rugăm să ni le relatați în comentarii. Mulțumim frumos!