11 trucuri de frumusețe pentru femei, creatorii cărora merită tot respectul

Unele trucuri de frumusețe ne simplifică viața, ajutându-ne să economisim timp, efort și bani.

Următoarele secrete de frumusețe merită toată aprecierea noastră.

Folosiți mai întâi balsamul și apoi șamponul.

Ne-am obișnuit să spălăm mai întâi părul cu șampon și apoi să folosim balsamul. Dacă veți face viceversa, părul nu se va usca, veți obține mai mult volum.

Schimbați periodic cărarea.

Majoritatea femeilor se obișnuiesc cu o anumită cărare pe care nu o schimbă. Din această cauză părul își pierde volumul. Pentru a evita acest lucru, pieptănați părul în partea opusă și fixați-l pentru a nu avea tentația de a reveni vechea coafură în timpul zilei. Se recomandă să schimbați cărarea cât mai des posibil, o puteți face chiar în fiecare zi.

Utilizarea unui rimel obișnuit împreună cu un rimel rezistent la apă.

Pentru ca machiajul ochilor să reziste mai mult se recomandă să folosiți, pe lângă rimelul obișnuit, unul rezistent la apă pe care să-l aplicați pe vârful genelor.

Nu schimbați temperatura apei atunci când vă spălați.

Există un mit conform căruia apa caldă deschide porii, iar apa rece îi închide. De fapt porii nu sunt mușchi și nu se pot „deschide” sau „închide”. Pentru o curățare delicată și eficientă este mai bine să folosiți apă caldă.

Utilizați un fond de ten cu subton roz.   

Fondul de ten ales corect are un efect de întinerire. Alegeți unul cu subton roz, care vi se potrivește culorii tenului.

Aplicați concealerul cu o perie la sfârșitul machiajului.

În cazul machiajului modelelor concealerul se aplică, de obicei, nu după fondul de ten, dar atunci când machiajul este aproape gata. Este mai bine să folosiți o perie mică pentru aplicarea acestuia. Dacă veți face acest lucru cu vârful degetelor, riscați să lăsați pete inestetice pe piele. Peria va oferi o aplicare mai precisă.

Folosiți diferite trucuri pentru a elimina rapid oja semi-permanentă.

Pentru a înlătura mai ușor oja trebuie să aplicați mai întâi o ojă obișnuită înainte de a aplica baza. Acest sfat este util mai ales în cazul în care vă faceți manichiura acasă.

Uscați părul cu mâinile, nu cu pieptenele.

Pentru a avea un păr strălucitor și cu volum nu se recomandă să-l pieptănați în timpul uscării. Ridicați șuvițele cu mâinile și uscați părul pentru a-i oferi volum la bază. După ce s-a uscat complet puteți utiliza un pieptenele.

Optați pentru un contur al feței cât mai puțin vizibil.

În unele cazuri conturul feței arată ca niște pete murdare, chiar dacă se aplică foarte puțin. Pentru a evita acest lucru utilizați un fond de ten cu câteva nuanțe mai închise și aplicați-l sub pomeți, pe frunte de-a lungul liniei părului și de-a lungul nasului, apoi estompați-l.

Aplicați rimel pe ambele părți ale genelor.   

Pentru ca genele să pară mai groase a încercați să aplicați rimelul pe ambele părți. ,

Folosiți un ruj mai întunecat și unul mai deschis.

Dacă doriți ca buzele să pară mai mari și mai pline, alegeți o nuanță mai închisă pentru conturul buzelor și una mai deschisă pentru centrul buzei de jos și a celei de sus. Aplicați rujul sau chiar și un creion pentru buze în nuanța închisă pe marginea buzelor, depășind foarte puțin conturul natural. Apoi folosiți nuanța deschisă pe centrul buzelor, estompând cele două nuanțe.