11 tipuri de bijuterii pe care le-au cumpărat aproape toate femeile, dar acum nu mai sunt la modă

Bijuteriile noastre preferate rămân cu noi indiferent de tendințele modei. Cu toate acestea merită să aruncăm o privire la ceea ce ne propune designerii pentru a ne completa colecția cu câteva inele, brățări sau lănțișoare noi.

Cea mai importantă tendință a sezonului viitor este maximalismul: bijuterii colorate și masive sau mai multe purtate împreună.

Ne-am ascuns deja bijuteriile demodate în cutii, dar am rămas uimite deoarece am găsit acolo mărgele și cercei care pot fi purtați din nou.

1. Cerceii cu ciucuri.

Cerceii cu ciucuri din fir de mătase au fost la modă în 2014. Acum designerii ne propun ceva mai interesant: una dintre tendințele anului 2022 fiind franjurile. Prin urmare puteți purta cercei cu lanț și mărgele atât iarna, cât și vara. O altă opțiune sunt cerceii masivi, cu pietre mari strălucitoare.

2. Brățări cu charm.

Brățările cu charm – mărgele, selectate după gustul propriu și care amintesc de diverse evenimente importante din viată ne sunt foarte dragi și nu vom renunța la ele. Cu toate acestea, pentru a fi în pas cu moda, vă puteți completa colecția de bijuterii. Câștigă amploare o nouă tendință: brățările pe antebraț. Există o mulțime de modele din care să alegeți.

3. Știfturi „Dior”.

Acest model de cercei de la Dior au cucerit, în 2015, inimile fashionistelor. Dar pasiunea pentru acești cercei nu a durat mult, una din cauze fiind că au început să se vândă la fiecare colț copiile lor din plastic. Dacă nu vă puteți despărți de ei, îi puteți purta câte unul în combinație cu alți cercei.

4. Pandantive grațioase.

Se pare că pandantivele minimaliste pe lanțuri subțiri rămân în umbră pentru un timp, locul lor fiind ocupat de lanțuri cu zale mari care pot fi purtate în mai multe straturi. Puteți purta coliere, chokere, pandantive și chiar și un șir de perle.

5. Choker subțire. 

Chokerele fine cu pietricele în miniatură erau preferatele noastre acum vreo 5 ani, iar în acest sezon au reapărut în top, dar sunt mult mai mari, semănând cu inelele de cupru purtate de femeile din Myanmar.

6. Colier invizibil. 

Fiecare a doua fashinistă purta cândva astfel de bijuterii. Dar moda este extrem de capricioasă și ar fi bine să le ascundem până vor veni vremuri mai bune. Pasiunea actuală pentru maximalism se reflectă în pandantive și medalioane, fiind în tendințe bijuteriile mari.

7. Cercei rotunzi și subțiri.

Acești cercei, care au fost ani de-a rândul la modă, le vor oferi locul modelelor mai voluminoase din metal, piele și plastic.

8. Brățări emailate.

Gloria brățărilor și inelelor emailate late și multicolore se pare că s-a stins. Dar culorile aprinse rămân în tendințe: brățările din plastic multicolore, colierele și cerceii colorați vor fi la modă.

9. Colier cu „pietre” mari.

Chokerele și colierele cu „pietre” din plastic care au fost la modă în 2014 sunt înlocuite cu pietre adevărate. Și, pe lângă ele, vor fi populare bijuteriile din lemn, pietre și scoici.

10. Broșe.

Broșele au fost la modă în anul 2019. Iar pe podiumurile unde s-au prezentat colecțiile anului 2022 au apărut doar câteva. Dacă vă doriți un accent strălucitor în imagine, îl puteți crea purtând un singur cercel voluminos sau puteți muta atenția asupra mâinilor: vor fi la modă inelele mari și colorate.

Lanț purtat pe corp.

Un nou trend pe care cu siguranță îl veți vedea vara viitoare este „body chain”, care se poarta pe gât și pe talie, uneori chiar pe șolduri. Poate fi purtat atât pe corpul gol, cât și peste haine.