11 ținute îndrăznețe, purtate de vedete, pe care nu le vom putea uita curând

Pe lângă talentul lor vedetele știu cum să atragă atenția tuturor: o rochie extravagantă, un costum stilat sau accesorii originale.

Aceste ținute, purtate de vedete, au reușit să ne impresioneze și nu le vom putea uita prea curând.

Demi Moore în pantaloni de ciclism.

Această ținută formată din pantaloni scurți de ciclism, corset din dantelă și decolteu îndrăzneț în care Demi Moore a apărut la Gala Premiilor Oscar din 1989 a fost criticată de toată lumea. Actrița și-a cusut singură acest costum. Astăzi, imaginea lui Demi Moore ne trezește nostalgie pentru anii 1980, iar acest costum care pe atunci era un dezastru, este acum la modă.

Bjork în rochia-lebădă. 

Cântăreața islandeză Bjork a apărut la Gala Premiilor Oscar din 2001 într-o rochie în formă de lebădă, care a impresionat întreaga lume.

Cameron Diaz în halat de mătase.

Ținuta pe care Cameron Diaz a purtat-o la Gala Premiilor Oscar din 2002 a fost una memorabilă. Imprimeul floral de pe halatul de mătase, centura purtată pe șolduri și coafura a trezit foarte multe critici.

Uma Thurman în rochie stratificată.

La ceremonia Oscar din 2004, Uma Thurman a fost remarcată pentru o rochie neobișnuită . O fustă asimetrică stratificată, o cămașă largă brodată și o vestă aurie cu o panglică albastră în talie sunt lucrarea șocantului designer Christian Lacroix. Presa și publicul au salutat rochia fără entuziasm, iar Uma însăși a numit această ieșire „cea mai incomodă”.

Jennifer Lawrence în rochie Dior.

În 2013, Jennifer Lawrence, care a ales o rochie pufoasă Christian Dior Couture, a căzut pe scenă din cauza tocurilor prea înalte și a fustei voluminoase.

Angelina Jolie în rochie cu șliț.

Nici imaginea Angelinei Jolie la Gala Premiilor Osar din 2012 nu a trecut neobservată. Actrița a apărut pe covorul roșu într-o rochie de catifea neagră cu șliț. Dorind să sporească efectul, Jolie dezgolea intenționat piciorul, provocând, astfel, multe glume pe net.

Sarah Jessica Parker și pălăria sa în formă de flacără.

În 2015 Sarah Jessica Parker a ales, pentru Gala Met, o imagine în stilul Regatului Mijlociu. Accentul acestei ținute a fost o pălărie în formă de flacără.

Barbra Streisand în costum transparent.

La cea de-a 41-a ediție a Premiilor Oscar din 1969 Barbra Streisand a purtat un costum cu pantaloni din plasă și paiete. După ceremonie ținuta actriței a fost discutată de toată lumea deoarece, în lumina reflectoarelor, costumul a devenit transparent.

Amber Heard în căciulă pentru înot.

Amber Heard a purtat la premiera filmului „Aquaman” o rochie verde Valentino pe care a completat-o cu un accesoriu asemănător unei căciuli pentru înot.

Rihanna în ținută extravagantă.

În 2017, Rihanna a apărut la Met Gala în cea mai îndrăzneață ținută. Cântăreața a ales o rochie de la Comme des Garçons, care a devenit o sursă de meme, iar apariția Rihannei a fost unul dintre cele mai memorabile momente din istoria modei.

Christina Aguilera în rochie cu pene.

În 2018 Christina Aguilera a purtat, la BAZAAR ICONS, o rochie albă cu pene de la Vivienne Westwood.