11 tendințe de frumusețe care ne-au lovit ca o avalanșă. Și vedetele sunt încântate de ele

În domeniul frumuseții domină, la moment, două tendințe opuse: una care se bazează pe naturalețe și simplitate și alta care pune accent pe strălucire și îndrăzneală. Unghiile „jeleu”, genele lungi și buzele „îndrăznețe” sunt doar câteva tendințe apreciate de fashioniste.

Buze „îndrăznețe”.

La moment sunt la modă toate culorile și metodele de aplicare a rujului care pun accentul pe buze: roșu cărămiziu, purpuriu, roz somon, cu contur argintiu, cu auriu – puteți alege orice culoare, nu există limite pentru imaginație.

Coafura „Cruella”.

După lansarea filmului „Cruella” multe femei s-au inspirate de coafura personajului principal. Și dacă la început fashionistele, urmând exemplul ei, își vopseau părul negru pe o parte și blond pe cealaltă, această tehnică de vopsire a început să se schimbe din ce în ce mai mult. Șuvițele deschise sunt în partea de jos, iar cele întunecate în partea de sus. Altele au înlocuit paleta alb-negru cu nuanțe aprinse. Puteți experimenta după cum doriți.

Unghii 3D „jelly”.

Unghiile arată ca niște opere de artă: cu picături voluminoase, figuri asemănătoare marmeladei sau transparente, ca jeleul.

Eyeliner Mono.

Un machiaj foarte îndrăzneț care oferă o libertate deplină de exprimare. Nu aveți nevoie de abilități speciale pentru a o aplica, principalul lucru este să aveți perii subțiri de machiaj și mai multe eyelinere.

Tunsoare „lup”.

Această tunsoare se bazează pe „mullet”, foarte texturată, cu straturi de diferite lungimi și este potrivită pentru toate tipurile de păr.

„Termomanichiură”.

Aceste modele care ne amintesc de hărțile meteo sunt în top.

Farduri de ochi de culoarea mentei.  

Umbrele verzi, în special cele de nuanța mentei, sunt la modă în această toamnă.

Sprâncene „date cu săpun”.

Sprâncenele naturale se mențin în top, dar, pe lângă ele, apare o nouă tendință, cele „date cu săpun”. Pentru a obține acest efect se folosește un săpun special sau obișnuit și o perie.

Obrajii strălucitori. 

Designerii folosesc cu îndrăzneală fardul de obraz: modelele lor au pășit pe podium cu fard de obraz destul de strălucitor.

Genele lungi.

Genele lungi și pufoase, bine separate sunt în top.

Pleoape „de sticlă”.

Așa-numitul machiaj umed este popular deja de câțiva ani, dar acum strălucirea se mută la ochi.

Ce părere aveți despre aceste tendințe?