11 țări în care bărbații se vaietă de insuficiența de femei! Dacă ești în căutarea jumătății, iată ce destinație poți să alegi…

Demografia e o chestie ciudată. În Europa de est e insuficiență de bărbați: se nasc mai puțini, unii devin bețivi, alții preferă viața de burlac…

Prin urmare multe femei de la noi rămân fără pereche și suferă din cauza singurătății. Dar această situație nu este nici pe departe caracteristică pentru toate țările lumii.

Redacția noastră vă prezintă 11 țări unde situația e exact inversă. Acolo sunt mai mulți cavaleri, astfel încât echilibrul natural e asigurat doar de femeile imigrante. În plus acolo este foarte apreciată frumusețea femeilor noastre, astfel încât dacă nu mai aveți speranța de a găsi un bărbat “autohton”, planificați-vă o vacanță în una din aceste țări!

Unde să cauți un bărbat

1. Islanda

Aceasta e o țară foarte frumoasă cu un nivel de viață foarte ridicat, doar că bărbații suferă de insuficiență de femei. În medie la 100 de femei revin 104 bărbați, de aceea ei așteaptă frumoasele noastre cu multă nerăbdare.

2. Norvegia

La ora actuală în Norvegia sunt cu 12.000 mai mulți bărbați decât femei, iar norvegienii în ultimul timp sunt predispuși spre căsătorii cu femei imigrante, căci femeile locale sunt prea emancipate, iar familia nu este o prioritate pentru ele. Pentru bărbații norvegieni, însă, familia e mai importantă chiar și decât cariera.

3. Canada

În Canada sunt cu 250.000 mai mulți bărbați decât femei, de aceea femeile noastre sunt foarte apreciate în această țară îndepărtată. Canadiencele au aceleași probleme ca și norvegiencele: sunt prea emancipate și nu pun preț pe viața de familie. Încă din copilărie ele sunt instruite unde să sune sau să scrie plângeri dacă ceva nu le place în comportamentul sau cuvintele bărbatului.

4. Cipru

În general românii se înțeleg bine cu popoarele sudice, iar ciprioții nu sunt o excepție. Ei se îndrăgostesc foarte repede și cu multă pasiune, dar există și o mică problemă. Bărbații ciprioți sunt foarte geloși, trăsătură care poate aduce multe situații neplăcute în familie.

5. China

În China sunt cu 30 de milioane mai mulți bărbați necăsătoriți decât femei necăsătorite. Burlacii sunt puși în situația să facă tot posibilul pentru a-și găsi jumătatea. Chinezii sunt deosebit de atenți și iubesc copiii. Ei își ajută gospodinele cu treburile casnice și fac tot ce le stă în putere pentru a întreține familia.

6. Finlanda

Conform statisticilor în Finlanda sunt circa 256.000 de burlaci cu vârsta cuprinsă între 25-54 de ani. Bărbații din această țară pun mult preț pe familie și relațiile cu soția. Finlandezii își iubesc femeile și apreciază mult soțiile gospodăroase. Totodată ei sunt darnici și mărinimoși, iar simplitatea lor îi face să se îndrăgostească din toată inima de soțiile lor.

7. Italia

Femeile italiene rareori se văd pe sine în calitate de gospodine și pun accent mai curând pe carieră, căutând să se căsătorească mai aproape de 40 de ani. Acest fapt nu e întotdeauna pe placul italienilor romantici și înflăcărați. Ei sunt soți fideli și niște tați foarte implicați și devotați, iubindu-și copiii din toată inima. Celebrele mese comune cu întreaga familie reprezintă o trăsătură specifică a italienilor.

8. Suedia

În Suedia sunt cu circa 15.000 mai puțin femei decât bărbați. Suedezii își privesc femeia nu ca pe o gospodină, ci ca pe un partener, astfel încât de regulă femeile suedeze sunt carieriste. Prin urmare bărbații suedezi pun umărul la toate treburile din gospodărie, de la prepararea bucatelor la călcatul cămășilor. Spre deosebire de finlandezi, ei nu consumă mult alcool și duc un mod de viață sănătos.

9. India

În categoria de vârstă până la 24 de ani la 100 de femei indiene revin 110 bărbați. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui bărbat tânăr, asta e destinația perfectă. Indienii sunt în general binevoitori și le place să aibă mulți copii.

10. Elveția

Țara ceasurilor, a cașcavalului, a ciocolatei și… a bărbaților care duc lipsă de femei. Dacă un elvețian începe o relație, atunci o face cu deplină responsabilitate. Bărbații de zici sunt foarte diverși: elvețieni francofoni, elvețieni germanofoni și elvețieni italofoni, fiecare cu propria educație și propriul temperament.

11. Anglia

Englezoaicele sunt foarte reci, dure ca o stâncă, dar bărbații englezi sunt cu totul altfel. Bunăvoința, calmul și simțul umorului foarte fin sunt trăsăturile lor distinctive. În schimb în această țară se obișnuiește ca femeia să contribuie la bugetul familiei la fel de mult ca și bărbatul.

Bineînțeles cel mai simplu e să îți găsești perechea din același mediu lingvistic și cultural, căci mentalitatea are un rol foarte important.

Dar dvs. ce credeți despre asta? Împărtăși părerile cu noi și cu prietenii dvs.!