11 sfaturi înțelepte de la cuplurile fericite!

Viața de familie nu este mereu ușoară. Deseori trebuie să faci față greutăților ce ne le pregătește soarta. Cel mai important este să știm cum să construim astfel de relații, în care poți conta și avea încredere absolută în partener. Vă prezentăm mai jos cele mai utile sfaturi, care vă vor ajuta să aveți o relație armonioasă cu partenerul și o familie puternică.

1. Soțul și soția trebuie să fie TOTUL unul pentru celălalt.

Când alegeți un partener de viață, trebuie să vă gândiți, ce căutați într-un partener și cine poate deveni el pentru dvs. Dacă căutați un amant și uitați de sinceritate și comunicare, atunci nu mai așteptați de la el seriozitate în lucrurile importante. Dacă căutați un interlocutor, nu va fi neapărat bogat. Gândiți-vă bine la alegerea unui partener de viață. Gândindu-vă la alegerea dvs, întrebați-vă: Ce aleg eu dacă optez pentru această persoană? Cu cât înțelegeți mai mult despre ceea ce căutați într-un partener de viață, cu atât vor fi mai puține ”surprize” și dezamăgiri în viitor.

2. Soția nu ar trebui să aibă secrete de la soțul ei, pe care le împărtășește cu ceilalți. La fel, soțul nu ar trebui să aibă secrete de la soția sa, pe care le spune altor. În caz contrar, toți vor fi mai aproape de soție decât soțul.

Secretele cu mama distruge relația cu soțul. Ședințele cu prietenele dvs pune presiune asupra familiei dvs. Trebuie să știți acest lucru. Cum să procedați? Gândiți-vă, înainte să fugiți cu secretele la cineva, cu excepția soțului dvs. Gândiți-vă, cum să ajungeți la o atitudine, astfel încât să nu mai doriți să aveți secrete cu nimeni, cu excepția celui mai apropiat om. Gândiți-vă cum să faceți, ca și soțul să vină la dvs cu idei și secrete, ci să nu meargă la altcineva. Cum să faceți ca dvs să deveniți persoana cea mai importantă în viața lui, cu care să dorească să discute despre orice. În caz contrar, de ce ați fi împreună, dacă toate lucrurile și secretele importante sunt discutate undeva?

3. În inima soției trebuie să fie ascunse și date uitării neajunsurile soțului, iar în inima soțului – neajunsurile soției.

Nu vă grăbiți să ironizați și să încercați să vă justificați, dacă într-o ceartă îi amintiți soțului despre toate neajunsurile sale. Amintiți-vă când l-ați ales pe soțul dvs: era cel mai bun? sau l-ați ales aleator?

Dacă e cel mai bun și acum nu sunteți satisfăcută de el, atunci e vina dvs. Femeia influențează asupra bărbatului. Soțul poate fi influențat astfel, încât va dori să fie și mai bun. La fel, doar cu atitudinea dvs puteți strica persoana. Cum dvs vă influențați soțul? Nu știți? Trebuie să vă ocupați urgent de acest lucru! La moment dvs creați o ”bombă” – influențați și nu știți cum. Prin influența dvs, puteți transforma soțul într-un ”tiran”, ce nu este cea mai bună calitate. Influențați soțul astfel încât în suflet să devină mai blând, creativ și respectuos. Vă va mulțumi pentru acest lucru.

4. Soții nu ar trebui să-și permită niciodată unele glume, care ar putea răni sentimentele partenerului.

Soții niciodată nu ar trebui să se plângă unui prieten pe partenerul său. Nici în glumă. Chiar dacă gluma este inofensivă, nu toți o înțeleg. Astfel, aceasta poate aduce la o neînțelegere sau o problemă. Nu vă trădați unul pe altul, povestindu-i întregii lumi, că ”el nu este așa…” sau ”dar ea a…”.

Dacă el într-adevăr ”nu este așa”, e timpul să începeți să vă ocupați de dvs. Doar schimbându-vă pe dvs însuși veți putea schimba și partenerul. Familia este un loc sacru, un simbol al cerului, oglinda în care ne vedem reflecția. Sfințenia sau păcatul în familie este adus de soț și soție, alții pot doar înrăutăți situația. Nu permiteți nimănui să vorbească urât despre soțul dvs. Niciodată să nu înjosiți bărbatul pe care l-ați ales. Să țineți minte, că cum începeți să vorbiți urât, imediat deschideți ”porțile familiei”, prin care va intra răul (energia negativă și distructivă). Pe dvs vă vizitează acasă prietenele necăsătorite? Gândiți-vă ce aduc ele…Omul este slab după firea sa și poate să invidieze fericirea altui. Invidia străină distruge familia.

5. Nu vă grăbiți să vă lăudați că sunteți fericită.

Mai bine să taci și să asculți pe alții. Protejați-vă relația de ”ochiul rău” și gândurile altor oameni. Nu puteți mereu să controlați discuția despre dvs și a soțului în absența dvs. Nu întotdeauna vă puteți proteja de bârfe, vorbe și invidie.

6. Prietenii și rudele dvs nu ar trebui să intervină în viața dvs de familie.

După ce ei v-au sfătuit ceva, vor pleca, iar dvs veți începe a experimenta urmând sfaturile lor. Ceea ce este bine pentru alții, nu înseamnă că va fi bine pentru familia dvs. Fiți atente și precaute. Ascultați-vă inima și intuiția dvs, pentru binele familiei.

7. Soții trebuie să fie siguri că aparțin în întregime unul altuia. Acest fapt oferă un sentiment de libertate, pace și încredere.

Împreună ar trebui să vă fie mult mai ușor să faceți față unor dificultăți ale vieții. De aceea și sunteți împreună. Trebuie să aveți încredere unul în celălalt și să prețuiți încrederea partenerului dvs. Nu-l lăsați păcălit!

8. Aveți grijă ca spiritul dezacordului și neînțelegerii să nu apară în familia dvs.

Când vă certați, amintiți-vă, ce doriți mai mult, să fiți fericită sau să aveți dreptate. Dreptatea vă va face fericită doar pentru o clipă. Protejați-vă familia, ci nu dorința de a convinge și fi corectă. În familie trebuie să fie o relație cât mai creatoare, ce are scop unirea membrilor. O relație în care există pace și consimțământ este un lucru foarte valoros în acestă lume.

9. Dacă vă străduiți să fiți uniți, dezacordurile vor dispărea de la sine, iar dragostea din nou va domina în familia dvs.

Crearea unirii – este o mare muncă, de la sine ea nu v-a apărea. S-ar putea să fie așa, că soțul va ști mai puțin despre această unire decât dvs. Prin urmare, la începutul vieții familiare va trebui să depuneți mai mult efort, având grijă de unire, pentru ca soțul să simtă această valoare și să devină un voluntar al apărării. Poate că nu știați, dar unirea cu soțul este cheia fericirii. Când soțul dvs vă va atrage în unire, puteți considera că este o susținere a drepturilor și libertății. Nu vă supărați și nu luptați cu persoana pe care ați ales-o pentru a fi alături toată viața.

Înțelegeți mai întâi, ce este libertatea în familie, unirea și care este valoarea acestor lucruri. Să fiți uniți cu soțul dvs, este o artă, pe care nu o poate însuși orice femeie. Aceasta trebuie învățată.

10. Soțul și soția trebuie să-și amintească că pot merge înainte, fără a se condamna la o viață nefericită din cauza unor contradicții.

Cei care admit un mic dezacord în familie, lasă forțele răului imediat să intre în casa lor (energia distructivă și devastatoare).

11. Păziți casa și relația dvs de forțele răului.

Forțele răului apar în viața noastră numai prin oameni. Este vina noastră.

Lucrați cu dvs înșivă, deveniți ”porțile” prin care în viața dvs vor apărea înțelepciunea, bunătatea și fericirea.

Să fiți fericite mereu!