11 secrete pentru a profita la maximum de garderoba pe care o aveți fără a cumpăra prea multe haine noi

Indiferent de vârsta pe care o avem, fiecare persoană își dorește să arate întotdeauna impecabil. Din fericire nu este necesar să cheltuim o avere: o geanta potrivită, un accesoriu original și proporțiile potrivite ne vor ajuta să obținem acest lucru.

Am selectat câteva sfaturi utile pe care toată lumea le poate folosi pentru a arăta cât mai bine.

Combinați texturi și imprimeuri.

Primul secret este să știți cum să combinați texturile și imprimeurile. Texturile simple pot fi luate ca bază și completate cu altele mai complexe. De exemplu un sacou lung în carouri se va combina bine cu pantaloni simpli și o cămașă cu o textură mai fină, în timp ce blugii se combină bine cu haine de satin.

Alegeți culori neutre.

Un alt secret ar fi să includeți culori neutre precum alb, bej, gri și negru în garderobă deoarece se combină foarte bine cu orice altă culoare.

Optați pentru haine lungi în locul celor scurte.

Midi este cea mai recomandată lungime pentru rochii și fuste deoarece alungește silueta.

Ajustați hainele.

Dacă nu ați ales mărimea potrivită, dar haina arată foarte bine, nu ezitați să o ajustați.

Respectați proporțiile.

Puteți arăta impecabil doar ținând cont de proporțiile hainelor. Pentru aceasta trebuie să împărțiți corpul de la umeri la picioare în 3 părți, dar trebuie să ținem cont de faptul că hainele trebuie selectate astfel încât să nu împartă corpul în părți egale.

Adăugați curele.

Cea mai simplă curea va face o companie perfectă cu un sacou alungit. Cureaua poate fi legată, de parcă ați fi pus-o în ultimul moment înainte de a ieși din casă.

Toc jos în loc de înalt.

Tocurile înalte nu sunt la fel de comode în comparație cu cele joase și nu este întotdeauna posibil să mergem frumos pe ele toată ziua. Ați putea înlocui pantofii cu toc înalt cu un model cu vârf ascuțit și tocurile joase care se va combina ideal cu majoritatea ținutelor.

Folosiți un aparat de călcat vertical.  

Multe stofe sintetice nu pot fi călcate deoarece rămân urme pe ele. Un aparat de călcat vertical vă va ajuta să le călcați cu ușurință.

Alegeți forma corectă a genții și lungimea curelei acesteia.

Un alt secret este să procurați o geantă de bază bună, de calitate. Alegeți una rigidă și purtați-o în față, ajustând cureaua astfel încât să fie cât mai aproape de talie.

Completați-vă look-ul cu ochelari de soare.

Dacă aveți senzația că lipsește ceva, purtați ochelari de soare.

Purtați cămăși în loc de bluze.

Dacă ezitați între bluză și cămașă, alegeți-o pe a doua deoarece poate fi combinată atât cu ținute casual, cât și cu ținute de afaceri. Bluzele oferă un aspect mai formal.