11 secrete de stil ale Blake Lively pentru care optează de ani de zile și care o ajută să strălucească mereu

Blake Lively este una dintre puținele vedete de la Hollywood care nu are stilist personal, dar reușește să strălucească. Garderoba actriței include costume cu pantaloni, rochii scurte, nuanțe pastelate și neon. Blake știe să-și sublinieze demnitatea cu ajutorul hainelor și să impresioneze publicul.

Iată care sunt trucurile sale.

Alege mai multe stiluri și le alternează.

De obicei își lasă părul liber sau îl strânge într-un coc neglijent. Lungimea părului a rămas neschimbată de mai mulți ani. Ca o excepție, actrița adaugă uneori accesorii neobișnuite părului sau îl împletește.

Folosește cu pricepere accesoriile pentru bărbați.

Pe lângă faptul că poartă costume cu pantaloni, adaugă cravate, papion, și pantofi în stil masculin. A fost văzută și cu un ceas de buzunar.

Vedeta poartă nu doar un mini, ci și supermini.

În garderoba ei există multe rochii, salopete și pantaloni foarte scurți care îi subliniază picioarele lungi și frumoase. Chiar și în timpul sarcinii Blake Lively a optat pentru acest stil.

Înălțimea lui Blake este de 178 cm, dar aceasta nu o împiedică să poarte tocuri înalte.

Colecția de pantofi a actriței este impresionantă. Predomină modelele colorate cu tocuri stiletto și tocuri groase și stabile. Mai mult, sarcina nu a fost un motiv pentru a renunța la astfel de pantofi. Potrivit actriței, poartă tocuri înalte în timpul sarcinii pentru a fi mai încrezătoare și mai atrăgătoare.

Este mamă a trei copii, iar la fiecare sarcină și-a subliniat silueta.

Actrița nu și-a ascuns sarcina: a purtat rochii midi sau maxi strâmte în nuanțe delicate. Dar această ținută este una dintre cele mai îndrăznețe.

Asimetria este tehnica sa preferată. 

Vedeta alege adesea rochii cu un singur umăr sau cu o mânecă, jachete și fuste asimetrice care îi subliniază silueta suplă.

Este atrasă de hainele cu un imprimeu neobișnuit.

Actrița alege un detaliu interesant, pe care-l combină cu nuanțe clasice: negru, alb, gri sau bej.

Poartă haine transparente. 

Diva apare adesea în public în ținute transparente, care i se potrivesc de minune.

Iubește hainele supradimensionate. 

Actrița poartă pulovere voluminoase, paltoane, cardigane, comode și stilate.

Poartă paltoane și sacouri pe umeri. 

Acest truc este folosit de multe vedete. Îmbrăcămintea exterioară, purtată astfel, creează un aspect mai sofisticat și mai elegant.

Stilul vintage i se potrivește foarte bine. 

Actriței i se potrivește stilul vedetelor vechiului Hollywood. Rochii fără umăr, bijuterii rafinate, bucle și acel ruj roșu.