11 trucuri, datorită cărora doamnele mai în vârstă vor părea mai tinere și mai elegante.

Multe persoane sunt de părerea că pentru a arăta bine la o vârstă mai înaintată trebuie neapărat să recurgem la operații plastice sau la alte proceduri de întinerire. Dar nu este chiar așa. Îmbrăcămintea ne poate fi de mare ajutor în acest sens.

Vă propunem 11 recomandări care vă vor ajuta să vă schimbați radical imaginea și să arătați minunat.

1. Imprimeuri.

Imprimeurile nu sunt doar pentru tinere. Singurul lucru de care va trebui să țineți cont este să nu fie prea extravagante. Puteți alege pentru ținutele de fiecare zi zigzaguri, dungi sau alte forme geometrice. Pentru vacanță optați pentru motivele florale și stilul etno.

2. Blugii cu șliț.

Uitați de ei. Este mai bine să înlocuiți șlițul cu o centură largă. Odată cu vârsta unele femei încep să-și piardă formele de odinioară, iar blugii nu vor mai arăta la fel de bine.

Alegeți pantaloni eleganți care se aranjează perfect pe corp.

3. Culori aprinse.

Aceste culori, dacă vor fi selectate corespunzător, sunt perfecte pentru orice vârstă. De multe femeile sunt obișnuiți să poarte haine întunecate care îmbătrânesc. Dacă veți purta pantaloni albaștri, pulover purpuriu și pantofi portocalii veți arăta ca un papagal. Dar combinând o pereche de pantaloni galbeni (care sunt la modă în acest sezon) și o jachetă neagră veți arăta extraordinar.

Trebuie să optați pentru o singură culoare aprinsă.

4. Ținute care ascund părțile corpului.

Multe doamne evită culorile aprinse și hainele care expun anumite părți ale corpului. Dacă faceți parte din această categorie, atunci faceți-o grațios. Este de preferat, de exemplu, să nu vă acoperiți gâtul cu un pulover, ci cu o eșarfă fină sau cu un fular. Un accesoriu elegant vă va completa perfect ținuta.

5. Evitați culoarea neagră.

Pe lângă negrul clasic mai există și albul clasic. Încercați să înlocuiți întunericul cu lumina. Culoarea neagră, desigur, ne face să părem mai suple, dar nu ne întinerește.

În cazul în care vă este frică să renunțai complet la culoarea neagră, atunci încercați, cel puțin, să o diluați cu maro, gri sau albastru.

6. Nu este obligatoriu să țineți cont de toate tendințele modei.

Este bine să fiți în pas cu moda, dar atunci când unele lucruri nu vi se potrivesc, chiar dacă sunt la modă, este mai bine să renunțați la ele. Străduiți-vă să alegeți ceea ce vi se potrivește și optați pentru ținute comode și cu gust.

7. Nu vă fie teamă să vă dezgoliți.

Cu moderație, desigur. Majoritatea femeilor își ascund picioarele, ezită să poarte fuste. Dar fusta este atributul principal al unei femei, fără de garderoba devine incompletă. Pentru a ascunde unele mici imperfecțiuni, purtați colanți, lenjerie modelatoare sau creme care vă vor asigura o bronzare ușoară, care va ascunde zonele problematice.

8. Haine scurte.

Nu vă fie frică să vă puneți în evidență silueta, mai ales dacă sunteți suplă. Nu este neapărat necesar să purtați fuste scurte, puteți purta o pereche de blugi mai scurți pe care să-i asortați cu o pereche de încălțăminte pe tocuri.

În orice caz, imaginea ta se schimbă deja în bine.

9. Îmbrăcăminte oversize.

Un pulover întins și vechi nu face parte din această categorie. Oversize înseamnă haine libere și comode, care ne vor pune în evidență. Acestea pot fi tricouri, cardigane, ponchouri sau paltoane care trebuie să fie de culori deschise care ne vor întineri, cu siguranță.

10. Accesorii.

Dacă veți purta multe accesorii, nu veți părea mai frumoasă și mai elegantă, ci dimpotrivă. Se recomandă să alegeți un singur accesoriu care să atragă atenția: fie un colier elegant, fie un pandantiv la modă sau un ceas-brățară. Mai puțin înseamnă mai mult.

11. Tocurile.

Nu trebuie să uitați de ele. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să purtați pantofi foarte înalți. Dar un toc, oricât de jos, vă va face mai suplă și mai elegantă.

Nu vă temeți de schimbări! Dacă veți ține cont de aceste recomandări, veți arăta mereu impecabil!