11 secrete ale lui Jennifer Lopez care o ajută să arate incredibil la vârsta de 53 de ani

Anul acesta Jennifer Lopez împlinește 53 de ani. Se pare că această femeie minunată a găsit elixirul tinereții, pentru că de-a lungul anilor nu face decât să devină din ce în ce mai frumoasă.

Am aflat ce reguli urmează diva latino care a devenit o sursă de inspirație pentru multe femei.

1. J. Lo poartă adesea cizme peste genunchi, care îi alungesc vizual picioarele.

Vedeta a purtat cizme peste genunchi încă înainte ca acestea să devină mainstream. Aceste cizme o ajută să pară mai suplă și mai înaltă. Cu ajutorul acestor cizme puteți crea atât ținute casual  cât și look-uri mai romantice.

2. Jennifer consideră că cerceii în formă de cerc sunt accesoriul perfect pentru orice ținută.

Cerceii în formă de cerc au devenit un element al stilului lui J. Lo.

Cântăreața i-a purtat la începutul carierei sale și îi poartă și acum în videoclipuri, pe covorul roșu și în viața de zi cu zi.

3. Crop topul este perfect pentru ea.

Topurile subliniază în mod favorabil silueta tonifiată a vedetei, care le combină cu pantaloni cu talia înaltă și joasă, cu haine festive și de zi cu zi.

4. Poartă cu îndrăzneală ținute monocrome.

Jennifer reușește să arate excelent în haine de aceeași nuanță datorită combinației de texturi și țesături diferite. Îi mai place și să combine și haine cu același imprimeu.

5. Cântăreața adoră ținutele în nuanțe de bej.

Culoarea bej i se potrivește de minune cântăreței. O preferă chiar și în machiaj.

6. Ochelarii de soare supradimensionați sunt cartea de vizită a lui J. Lo.

Cântăreața poartă acest accesoriu pe tot parcursul anului, adăugând mister și stil look-urilor sale. Ea preferă ramele mari, aviator și cat-eye. Adesea optează pentru lentile cu efect ombre care îi oferă tenului o strălucire delicată.

7. Pentru a crea look-uri elegante sau romantice Jennifer își adună părul în coc.

Vedeta preferă acest tip de coafură atât pentru a merge la plimbare, la vreun eveniment important sau la ședințe foto. Această coafură îi scoate în evidență ochii frumoși și pomeții proeminenți.

8. Cu autorul curelelor face ținutele mai interesante.

Vedeta poartă deseori curele, care-i transformă radical ținuta și îi accentuează talia. Chiar și în timpul sarcinii și-a pus în valoare burtica cu acest accesoriu.

9. Preferă hainele cu umerii dezgoliți.

Decupaje neobișnuite arată foarte elegant pe umerii lui Jennifer Lopez. Umerii deschiși fac întotdeauna imaginea mai feminină și mai fragilă și, de asemenea, echilibrează proporțiile figurii în formă de para.

10. Fusta midi este un element de bază din garderoba sa.

Cântăreței îi plac clar fustele drepte care îi alungesc vizual silueta. Apropo, vedeta a ajuns la acest model de fustă de-a lungul anilor.

11. Vedeta poartă adesea brățări stratificate.

Un set de brățări adaugă stil aspectului și atrage atenția. Uneori vedeta combină lucruri aparent incompatibile: brățară rocker cu o rochie șic sau include bijuterii sofisticate în ținutele de fiecare zi. Mai creează și compoziții întregi din inele.

Ce părere aveți despre stilul lui Jennifer Lopez?