11 piese vestimentare pentru iarnă care au ieșit, în sfârșit, din moda

Moda este foarte schimbătoare. De aceea cea mai recomandată metodă care ne va ajuta să rămânem mereu în trend este să includem în garderoba noastră haine de bază care nu se demodează și să le completăm cu accesorii la modă.

Să vedem împreună care haine se vor demoda în acest an și cum le putem înlocui.

Blănurile cu fire lungi.

Locul acestora este ocupat de așa-numitele „Teddy-bear” care au o textură moale ca de pluș. Puteți alege orice culoare.

Gecile masive.

Acestea, deși au fost la mare căutare, au început să-și piardă foarte repede pozițiile, locul lor fiind ocupat de modele mai clasice.

Gecile cu centură.

În locul acestor modele au apărut altele, cu o croială dreaptă, care arată mult mai bine.

Parka cu guler sau glugă de blană.

Cu câțiva ani în urmă blana vopsită (naturală sau artificială) era principalul detaliu al acestor modele. În locul acestora casele de modă ne propun diferite modele de paltoane clasice și originale, jachete-aviator sau paltoane lungi.

Vestele de blană.

Aceste modele cu dungi pufoase rotunjite aparțin deja trecutului, fiind înlocuite cu paltoane fără mâneci sau cardigane de diferite culori și texturi.

Berete tricotate sau căciuli cu decor. 

Casele de modă au prezentat deja modelele de căciuli care vor fi la modă în sezoanele următoare, stiliștii ne sugerează să alegem pălării, căciuli sau berete clasice de orice culoare.

Rochiile scurte tricotate.

Locul acestora a fost ocupat de rochiile de lână midi, care, pe lângă faptul că sunt frumoase, mai sunt și călduroase.

Dresurile cu model.

Alegeți o pereche de dresuri simple, dar de diferite culori: bordo, albastru închis, gri și chiar roz, orice culoare este binevenită.

Blugii skinny băgați în cizme.

La moment ne putem permite să purtăm pantalonii largi sau drepți cu cizme.

Botine tip șosetă. 

Chiar dacă au fost îndrăgite de multe fashioniste, în următoarele sezoane nu vor mai fi la modă. Nu le aruncați, există posibilitatea să revină la modă mai târziu. Stiliștii ne recomandă, în schimbul acestora, modele clasice.

Adidașii „învechiți”.

Această tendință a apărut iarna trecută, după ce compania Gucci le-a oferit cumpărătorilor magazinului său online un asemenea model. Imediat după aceea au început și alte mărci celebre să producă adidași similari. Chiar dacă există și modele pentru iarnă, stiliștii nu ne recomandă să le purtăm în sezonul rece.