11 obiecte din cauza cărora locuința Dumneavoastră pare neîngrijită și neconfortabilă

V-ați gândit vreodată că oglinzile din dormitor necesită mai mult timp și efort pentru a fi curățate?

Există multe lucruri cu care ne-am obișnuit, dar acestea, uneori, ne fac viața mai dificilă.

Vă propunem în continuare o listă care conține 11 obiecte din cauza cărora locuințele noastre nu arată așa cum ne-am fi dorit.

1. Canapeaua extensibilă.

Canapeaua extensibilă nu vă va ajuta să economisiți prea mult spațiu, iar oaspeții nu vă vizitează chiar în fiecare zi. De aceea vă recomandăm să optați, în locul acesteia, pentru un pat cu o saltea de calitate.

2. Colecția de pachete.

Fiecare dintre noi are acasă un loc unde depozitează pungile de plastic. Vă recomandăm să le păstrați într-o cutie specială și, pe lângă aceasta, să aveți câteva genți pe care să le utilizați de fiecare dată când mergeți la supermarket pentru a nu cumpăra pungi.

3. Un cuier cu multe haine.

Un cuier încărcat cu haine va crea prima impresie despre locuința noastră. Pentru a evita tentația de a-l încărca, optați pentru un cuier cu mai puține cârlige.

4. Lipsa unui dulap pentru încălțăminte.

Chiar dacă veți aranja încălțămintea perfect, aceasta nu va arăta prea bine. Există dulapuri compacte în care puteți depozita încălțămintea. Unicul dezavantaj al acestor dulapuri este faptul că sunt slab ventilate, de aceea ar fi bine să puneți în interiorul lor pliculețe cu lavandă.

5. Oglinzile mari.

Oglinzile mari sunt perfecte pentru încăperile mici. Însă, pe lângă avantajele pe care le au, acestea necesită o îngrijire permanentă. De aceea vă recomandăm să optați pentru mai puține oglinzi, iar în locul lor să alegeți dulapuri cu uși de culoarea peretelui.

6. Umerașele de sârmă.

Umerașele de sârmă se agață adesea de haine, deteriorându-le. De aceea ar fi bine să optați pentru cele din lemn.

7. Rafturile deschise.

Pe aceste rafturi se adună praf și murdărie, mai ales în bucătărie. De aceea cea mai practică opțiune pentru bucătărie și living sunt dulapuri închise.

8. Mesele pliante.

Multe persoane au, în sufragerie, mese pliante pe care le folosesc destul de rar. Este mai bine să cumpărați o masă extensibilă rotundă și compactă în jurul căreia vor încăpea destul de multe persoane.

9. Oglindă mare în baie.

Oglinda din baie necesită o îngrijire specială, deoarece se stropește destul de des. De aceea vă recomandăm să cumpărați o oglindă mai mică pe care să o agățați la 20-30 cm deasupra chiuvetei.

10. Abajururi întunecate la culoare.

Aceste abajururi nu reflectă prea bine lumina, de aceea ar fi mai bine să optați pentru nuanțe mai deschise.

11. Mochetă.

Mocheta, spre deosebire de covoare, este mai puțin rezistentă. Dacă apare vreo pată pe aceasta, va trebui neapărat să apelați la specialiști. Dacă nici ei nu o vor putea curăța, va trebui să schimbați mocheta ori să vă obișnuiți cu pata. De aceea este mai bine să cumpărați un covor care poate fi modificat, în caz de necesitate.

Ați mai include și alte lucruri în această listă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!