11 motive, pentru care femeile încăpățânate sunt soții foarte bune!

Este greu să iubești o femeie încăpățânată, căci ea își apără opiniile, principiile și convingerile.

Asta te poate irita și enerva, dar pe de altă parte asta îți dă de înțeles că ai în față o femeie puternică, fidelă și demnă de toată încrederea.

Dacă sunteți norocosul care a găsit o astfel de doamnă, iată 11 lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți despre ea.

1. Știe ce vrea

O femeie încăpățânată știe ce vrea și știe ce are de făcut ca să obțină asta. Ea poate părea o fire rece, dar când vine vorba de persoanele dragi, ea e gata să facă pentru ele orice. Ea vă va iubi în ciuda oricăror obstacole din relație voastră.

2. Este o fire emoțională

Femeile în general sunt foarte emoționale, dar la cele încăpățânate această caracteristică este deosebit de pronunțată. Ea știe ce îi încălzește inima și va lupta pentru asta din răsputeri.

3. Te va face să fii mai bun

Ea te cunoaște mai bine decât te cunoști tu însuți și va lupta mereu pentru ceea ce este bun pentru tine, fie că e vorba de sănătate, siguranță sau fericire. Ea nu va privi indiferentă dacă va vedea că te distrugi pe tine însuți și îți va da puteri să devii mai bun.

4. Este energică și perseverentă

Încăpățânarea ei are o cauză: ea simte nevoia să lupte pentru fericire. Asta o face puternică și o umple de energie pentru a-și atinge scopurile. Ea cu siguranță va deveni o sursă de inspirație și motivare pentru bărbatul său.

5. E autentică

Ea nu vă va impune propria părere, dar nici nu va cădea de acord doar din frică, milă sau slăbiciune. Această femeie are putere și ea o va împărți cu jumătatea sa. Ea este sinceră și spune mereu ceea ce crede, iar asta e foarte important pentru o relație serioasă.

6. Ea vă va face viața mai interesantă

Sigur că încăpățânarea sa creează anumite conflicte, dar pe de altă parte cine ar iubi o persoană care nu poate spune “nu”? Dificultățile de comunicare cu o femeie încăpățânată sunt depășite ușor prin pasiunea, interesul și energia sa.

7. Își poate argumenta părerea

Veți observa că încăpățânarea sa nu este doar un moft, ci o poziție bine argumentată, pe care ar trebui să o ascultați și să o luați în considerație atunci când va fi necesar.

8. Este încrezută

Femeia încăpățânată este sigură de opiniile sale și este gata să le apere oricând.

9. Este plină de pasiune

Încăpățânarea și emoțiile sale sunt o dovadă că această femeie are sentimente și pasiune față de dvs. Ea știe să aprindă făclia din sufletul bărbatului pe care îl iubește.

10. Este foarte grijulie

Ei îi pasă mult de bunăstarea, sănătatea și reputația dvs. Ea vă va pune mereu pe locul de frunte în lista priorităților sale și va continua să vă iubească chiar și atunci când va fi supărată.

11. Ea vă va înnebuni (în sensul bun al cuvântului)

Femeia încăpățânată de multe ori nu va fi de acord cu dvs., dar vă va iubi până la moarte. Sigur că minții bărbatului îi vine greu să înțeleagă asta, dar până la urmă cu toții avem câte un gram de nebunie în noi.