11 modele de pantaloni la modă în anul 2021

Pantalonii constituie baza garderobei noastre. Cu ajutorul lor putem crea diferite ținute: formale și romantice, casual și de afaceri. Pentru a crea o ținută reușită, acordați atenție recomandărilor stiliștilor. Nu este neapărat necesar să copiați întreaga imagine.

Fiecare femeie poate crea ținute stilate și la modă.

Pantalonii largi cu dungi verticale sunt la modă în acest an. 

Combinați-i cu o bluză frumoasă, o pălărie și o geantă la modă. Accentuați talia și completați ținuta cu o pereche pantofi cu vârf ascuțit.

Pantalonii arată minunat în combinație cu un trench clasic și pantofi stiletto. 

Această ținută este impecabilă.

Pantalonii albi se combină perfect cu o pereche de pantofi de culoarea cerului. 

Combinați pantalonii cu un blazer în carouri și cu un tricou alb. Nu uitați de accesorii, fără ele imaginea nu va fi completă. Este o ținută potrivită pentru orice situație.

Nuanțele delicate de galben continuă să fie în top.

O cămașă galbenă și o pereche de pantaloni deschiși la culoare vor arăta perfect cu o pereche de adidași albi. Dacă vremea este răcoroasă, puteți purta un pulover. Aceste ținute simple stratificate arată foarte stilat.

Un tricou și o pereche de pantaloni gri formează un tandem reușit, care arată minunat cu o geantă neagră laconică și cu o pereche adidași.

Dacă vă plac culorile aprinse, alegeți o pereche de pantaloni roșii.

Asortați-i cu un pulover gri și cu o pereche de cizme albe.

Puteți crea o ținută minunată combinând un sacou în carouri cu o pereche de pantaloni deschiși la culoare și niște sandale laconice.

Nu uitați de pantalonii de piele, care au fost hitul sezonului trecut.

Combinați-i cu un pulover și cu o pereche de adidași. Un sacou în carouri, îmbrăcat peste un pulover, va face aspectul și mai interesant.

O pereche de pantaloni bej și un sacou supradimensionat formează împreună o ținută perfectă. Puteți dilua imaginea cu nuanțe de alb.

Nu vă fie teamă de culorile vii cum ar fi, de exemplu, un pulover roz combinat cu o pereche de pantaloni crem. Pantofii cu vârful ascuțit vor adăuga o notă modernă ținutei.

Un pulover bej și un sacou de piele vor arăta foarte bine cu o pereche de pantaloni albi.

Pantofii ascuțiți și accesoriile laconice vor completa aspectul.

Cu ajutorul acestor modele de pantaloni veți putea crea multe ținute interesante.