11 lucruri retro care au așteptat cu răbdare să revină în tendințe

În foto-reportajele din ultimele săptămâni observăm o notă de nostalgie și senzația că am văzut aceste detalii: gulere cochete, pantaloni cu șliț care ne amintesc de garderoba bunicii. În 2021 designerii de modă au decis să reintroducă unele tendințe uitate.

Pantofi cu toc kitten heel.

Audrey Hepburn a introdus în anii 60 moda acestor pantofi cu toc mic. Mămicile și bunicile noastre erau gata să dea totul pentru a avea astfel de încălțăminte. Ulterior acești pantofi au fost înlocuiți cu stiletto. Însă la moment au început din nou să cucerească podiumurile.

Îmbrăcămintea de catifea.

„Vintage, vintage și din nou vintage” – se creează impresia că acesta este principalul slogan al designerilor de modă din acest sezon.

Catifeaua este în top în acest an. Un costum de catifea va fi o opțiune excelentă pentru această toamnă.

Stilul disco.

Nostalgia pentru anii 70 ia amploare: lurex, paiete, elemente metalice și volane vor fi la mare căutare în sezonul de toamnă-iarnă.

Adidași retro.

Adidașii clasici ocupă lent locul ugly shoes. Dacă aveți o pereche de Reebok Classic, atunci le puteți oferi acestor adidași o a doua șansă.

Bikini cu talie înaltă.

Cu modelele de pantaloni și blugi cu talie înaltă, care ne amintesc de anii 60, ne-am obișnuit deja. Dar bikini cu talia înaltă sunt mai neobișnuiți. Acest model, care a apărut prin 40, revine în tendințe.

Agrafe de păr-crabi.

Creatorii de modă continuă să călătorească în timp în căutarea de noi tendințe interesante. Aceste agrafe vor fi în top în acest an.

Pulovere lipsite de formă.

Puloverele groase, cu guler voluminos sunt favoritele acestei toamne. Le puteți combina cu fuste mini, blugi skinny sau cu o pereche de colanți denși.

Sandalele „bunicului”.

Cine ar fi crezut că sandalele „bunicului” vor fi la modă în acest an? Este o tendință nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei.

Cercei mari.

Bijuteriile minimaliste sub formă de bile, stele sau inimi nu mai sunt actuale. „Sunt prea plictisitoare” – au afirmat designerii și au decis să readucă în modă cerceii uriași din anii 80. Bijuteriile neobișnuite sunt tendința principală a acestui sezon.

Dantela.

Designerii rup stereotipurile în acest sezon . Dantela înseamnă pentru ei rochii romantice ușoare, gulere îngrijite și bluze.

Saboți.

La sfârșitul anilor ’60 grupul ABBA a introdus saboții în tendințe, dar nu s-au menținut prea mult pe poziții. Saboții revin în acest sezon.

Ce părere aveți despre aceste tendințe?