11 lucruri inutile pentru casa pe care le cumpărăm și apoi ne pare rău să le aruncăm

Cădem uneori în trucurile de marketing și cumpărăm lucruri care sperăm că ne vor decora spațiul sau ne vor face viața mai ușoară. Însă de multe ori aceste bune intenții se transformă în fiasco deoarece obiectele cumpărate nu sunt practice, dar nici nu avem curajul să renunțăm la ele.

Am încercat să analizăm care sunt obiectele care ajung adesea pe rafturile cele mai îndepărtate și care ar putea fi cauza.

Ulcioare pentru băuturile răcoritoare.

Dacă preparați acasă băuturi răcoritoare din fructe și fructe de pădure, le veți folosi. În caz contrar se vor prăfui pe rafturi.

Irigator.

Acesta este extrem de util pentru îngrijirea bucală pentru anumite persoane. În alte cazuri, acesta este mai degrabă un moft decât un obiect cu adevărat necesar, care, deoarece nu are vreun efect special, îi poate dezamăgi pe mulți.

Pat pentru pisici.

Toată lumea știe că pisicile se obișnuiesc rar cu un anumit loc și cu un pat nou. De aceea, chiar și cele mai frumoase și drăguțe paturi și case pentru pisici vor fi o achiziție inutilă care va ocupa spațiu în casă.

Mini umidificator.

Mini umidificatorul vă va dezamăgi destul de repede. Într-o încăpere mare acesta nu va fi eficient și, deoarece nu veți simți vreo diferență semnificativă, va ajunge în curând să adune praf.

Odorizante de toaletă.

Curățarea regulată elimină cel mai bine microbii. Odorizantele, din cauza spumei, vor ascunde murdăria și, pe lângă aceasta, dacă nu sunt fixate bine ori sunt fabricate din plastic de calitate joasă, ar putea chiar forma blocaje în toaletă.

Suport pentru spatulă.

Argumentele sunt aproximativ aceleași ca la ulcioare deoarece o farfurie obișnuită îl poate înlocui cu succes. În plus, într-o bucătărie mică, unde suprafețele de lucru sunt mici, un astfel de suport va ocupa doar spațiu prețios.

Gadgeturi de frumusețe.

Aceste obiecte arată frumos și este foarte dificil să vă refuzați plăcerea de a cumpăra un nou gadget la modă. Cu toate acestea este necesar să vă evaluați critic dorințele înainte de a cumpăra ceva. Dacă, de exemplu, o perie electrică nu este potrivită pentru tipul Dumneavoastră de piele, iar un aparat de masaj pentru celulită necesită prea mult timp și efort, pentru care nu sunteți pregătită, aceste lucruri vor sta fără rost.

Perne decorative.

Poate că pe canapea acestea arată bine, însă, dacă le-ați cumpărat pentru a decora patul, ca în revistele de modă cu interioare elegante, pot deveni o problemă deoarece mutarea lor înainte de a merge la culcare și dimineața nu este foarte plăcută.

Cântare de podea inteligente.

Dacă urmăriți greutatea corpului pe smartwatch sau smartphone, un astfel de cântar poate fi cu adevărat util. Dar, în majoritatea cazurilor, nu toată lumea are nevoie de cântare inteligente. Singura excepție o reprezintă sportivii profesioniști.

Răzătoare „cheală”.

Poate că puțini acordă atenție acestei nuanțe atunci când aleg o răzătoare, deși este foarte importantă. Dacă aceasta are puține găuri la o distanță mare una de alta, va fi pur și simplu imposibil să obțineți rezultatul dorit.

Styler.

Ideea de a avea bucle ca la Hollywood este foarte ademenitoare. Însă ar trebui să fiți conștienți de cât de lung și de complicat este procesul de styling profesional. Există posibilitatea ca, din cauza dificultăților și a necesității de a petrece mult timp, să vă faceți bucle foarte rar.