11 lucruri care nu-și merită banii, chiar dacă toată lumea le cumpără

Fiecare persoană a cumpărat, cel puțin o dată în viață, lucruri care s-au dovedit a fi inutile sau care nu au meritat banii cheltuiți.

Echipa noastră a studiat cu atenție feedback-ul mai multor utilizatori ai rețelelor și sperăm că experiența acestor persoane vă va ajuta să cheltuiți banii în mod rațional.

1. Sală de sport acasă.

Este foarte comod să avem acasă echipament sportiv, dar să nu-l utilizăm doar pentru a ține haine pe el.

„Soția mea a visat să aibă propria sală de sport. Am transformat garajul într-o sală destul de bună, cu foarte mult echipament sportiv, dar, din păcate, încă nu ne-am antrenat în sala noastră”.

2. Aparate electrice pentru gătit.

În fiecare an apar tot mai multe electrocasnice, care ne ocupa spațiul în bucătărie: aparat pentru prepararea orezului, altul pentru hrișcă etc.

„După ce am văzut un spot publicitar, am decis să ne cumpărăm o friteuză. După ce am citit instrucțiunile mi-am dat seama că gătitul durează foarte mult timp, iar cantitatea de cartofi prăjiți este foarte mică. Acum friteuza stă în cămară și așteaptă momentul când o voi folosi”.

3. Imprimanta foto.

Tipărirea fotografiilor acasă pare distractivă, dar nu pe mult timp. Aproape toate persoanele care și-au cumpărat imprimantă au regretat ulterior.

„Am tipărit doar vreo 10 fotografii, acum nici nu mai știm unde este imprimanta noastră”.

4. Peria de îndreptat părul și alte dispozitive pentru păr.

Femeile care au părul ondulat, visează să aibă părul drept și viceversa, iar producătorii de gadgeturi sunt fericiți să ne îndeplinească orice capriciu.

„Am primit cadou o perie de îndreptat părul, dar nu am fost mulțumită de rezultat”.

5. Pilă electrică pentru gheare.

Este prea puțin probabil ca animalul Dumneavoastră de companie să fie încântat de un astfel de cadou. Pe lângă aceasta este destul de dificil să folosiți pila electrică, iar prelucrarea ghearelor necesită destul de mult timp.

„Am sperat că acestă pilă mi-ar fi de ajutor la îngrijirea ghearelor câinelui meu, dar s-a dovedit că bateria folosită în dispozitiv are o dimensiune ciudată și nu se găsește în comerț. Iar puterea dispozitivului nu permite îngrijirea corectă a ghearelor”.

6. Prea multe produse de machiaj.

Este destul de dificil să înțelegem cum am putea utiliza primerul, highlighterul, concealerul sau corectoruli, mai ales dacă nu înțelegem foarte bine sensul tuturor acestor cuvinte.

„Am pielea destul de problematică, de aceea am cumpărat foarte multe produse de îngrijire. S-a dovedit că aceste produse nu mi se potrivesc”.

„Am aruncat toate produsele, folosesc doar balsam pentru buze, ruj și cremă de protecție solară”.

7. Fierul de călcat.

„Să calc această haină sau nu?” Multe persoane au renunțat la călcat deoarece majoritatea stofelor moderne nu au nevoie de acest lucru.

„Nu am călcat nimic de mai bine de 20 de ani! De ce am cumpărat fierul și masa de călcat?”

8. Încălțămintea cu toc înalt.

Picioarele obosite nu sunt, cu siguranță, cel mai frumos lucru atunci când purtăm tocuri.

„De când am început să port încălțăminte comodă picioarele arată mult mai bine și mă simt grozav. Nu mă voi întoarce niciodată la încălțămintea cu toc înalt”.

9. Webinarii și cursuri online.

Cursurile de instruire online devin tot mai populare. Dar merită să vă gândiți foarte bine înainte de a plăti pentru niște sfaturi despre cum să faceți ordine în casă sau cum să seduceți un bărbat sau o femeie.

„Sunt inginer software profesionist. Pe parcursul carierei mele mi-am tot îmbunătățit abilitățile profesionale, inclusiv cu ajutorul instruirii online. De fiecare dată, după ce plăteam pentru astfel de cursuri, eram foarte hotărât să studiez, dar fie nu ajungeam până la final sau informațiile date nu mi-au fost utile.

10. Chiloții tanga.

Această lenjerie este pur și simplu foarte incomodă.

„Sunt al naibii de incomozi”!

11. Bijuteriile rupte sau învechite.

Fiecare femeie va găsi cel puțin o bijuterie care și-a pierdut aspectul inițial ori nu mai sunt la modă. Aceste lucruri adună praf, pentru că ne pare rău să le aruncăm. Dar uneori trebuie să renunțăm la lucrurile pe care nu le folosim și nu ne aduc plăcere.

Ce părere aveți despre această listă? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!