11 jocuri vesele pentru adulți – sunt foarte distractive!

Este minunat atunci când ne întâlnim cu prietenii noștri dragi: ne distrăm minunat și ne simțim bine în compania lor.

Pentru a ne face întâlnirile și mai plăcute, există diferite tipuri de jocuri distractive care ne vor crea bună dispoziție.

Vă propunem, în continuare, 11 jocuri pentru adulți. Cu siguranță nu vă veți plictisi!

Jenga.

Pentru acest joc veți avea nevoie de niște blocuri din lemn identice, este mai bine să cumpărați un set special. Va trebui, din aceste blocuri, să construiți un turn. După aceea participanții la joc trebuie să scoată cu atenție câte un bloc și să-l pună sus pe turn. Acest lucru trebuie să fie făcut cu grijă pentru ca structura să nu se prăbușească.

Pălăria.

Pentru acest joc fiecare jucător trebuie să aibă câte o foaie pe care să scrie orice cuvânt. Apoi foile cu cuvinte se vor pune într-o pălărie. Fiecare participant va trebui să ia câte o foaie din pălărie și să explice, să arate ori să deseneze cuvântul de pe foaie, iar ceilalți trebuie să ghicească cuvântul.

Câștigă persoana care ghicește cât mai multe cuvinte.

Asociații.

Toți stau într-un cerc. Se alege un moderator care îi va spune, la ureche, un cuvânt vecinului său. Persoana care a auzit acest cuvânt trebuie să-i spună jucătorului de alături un sinonim al cuvântului inițial. De exemplu, casă – vatră. Și așa mai departe.

Joaca va fi una de succes atunci când cuvântul final nu va avea nicio legătură cu cel inițial.

Recunoaște-mă.

Toți jucătorii se așază într-un singur rând. Un jucător, care este legat la ochi, trebuie să-i recunoască pe ceilalți, pipăindu-i.

Crocodil.

Un jucător trebuie să se gândească la un cuvânt pe care trebuie să-l arate prin gesturi sau expresii faciale fără a recurge la desene sau cuvinte. Ceilalți trebuie să ghicească acest cuvânt.

Castravete.

Este un joc minunat pentru o companie mare pentru că pot participa cât mai multe persoane. Se alege un conducător al jocului, iar ceilalți jucători stau într-un cerc strâns și țin mâinile la spate. Fiecare dintre cei va trebui să-i transmită vecinului său un castravete (sau altă legumă) fără a fi observat de conducător.

Scopul conducătorului este de a-l găsi pe jucătorul cu castravetele.

Da sau nu.

Este un fel de detectiv. Conducătorul jocului le spune participanților un cuvânt pe care aceștia trebuie să-l descopere. Pentru aceasta jucătorii pot adresa o serie de întrebări la care conducătorul poate răspunde numai cu „da”, „nu” sau „nu contează”.

C0ntact!

Un jucător se gândește la un cuvânt, dar le va spune celorlalți doar prima literă. De exemplu casă, prima literă este C. Fiecare participant se va gândi la un cuvânt care va începe la fel cu litera C și va încearcă să-l explice celorlalți. Imediat ce vreunul dintre jucători îl va ghici, trebuie să strige: „Este contact!”

Apoi ambii jucători vor comunica variantele lor de cuvinte. Dacă acestea sunt la fel, jocul continuă. Pentru a face acest lucru prezentatorul va pronunța următoarea literă din cuvântul său „casă”. Acum jucătorii vor trebui să inventeze cuvinte utilizând primele două litere – C și A.

Dirty Dancing.

Este un joc în perechi. Pe podea se pune o foaie de hârtie, iar dansatorii trebuie să danseze pe foaie fără a atinge podeaua cu piciorul. Dacă cineva a atins podeaua, trebuie să-și scoată vreo haină. Dansatorul care va cele mai multe haine la sfârșitul dansului va câștiga. Jocul este foarte pictat.

Fant.

Conducătorul jocului ia câte un obiect de la fiecare jucător și-l pune într-o pungă. Apoi se alege un jucător care va fi legat la ochi și care va trebui să scoată din pungă orice obiect și să-i dea o comandă posesorului obiectului.

Povești în stil modern.

Este un joc foarte simplu. Participanților li se dă câte o bucată de hârtie și li se spune să scrie conținutul unor povești sau basme cunoscute, utilizând un anumit limbaj profesionale: medical, oficial etc. Va câștiga autorul celui mai amuzant basm .

Care este jocul Dumneavoastră preferat? Ce jocuri interesante mai cunoașteți? Scrieți-ne în comentarii!