11 invenții fără de care femeile s-au descurcat de-a lungul secolelor. Iar acum le folosesc aproape toate.

În lumea modernă tehnologia se dezvoltă atât de rapid încât de multe ori nici nu reușim să cumpărăm ceva că este deja depășit. Și multe lucruri pe care le consideram ciudate apar în viața noastră.

Iată ce gadget-uri de frumusețe și-au ocupat ferm pozițiile în arsenalul femeilor.

1. Buretele Konjac.

Unul dintre principalele sale avantaje ar fi că este natural, fiind o parte din planta konjac. Acest burete permite exfolierea delicată și este recomandat pentru majoritatea tipurilor de piele. Se recomanda schimbarea buretelui la fiecare 4-5 săptămâni.

2. Racleta gua sha.

Toată lumea știe despre masajul facial, dar recent a apărut un gadget special care este conceput pentru a face această procedură deosebit de eficientă. Gua sha este folosit pentru a scăpa de edem, pentru a reduce numărul de riduri și pentru vindecarea generală a pielii. De regulă aceste raclete sunt realizate din pietre naturale (precum cuarțul etc.). Dar înainte de utilizare este mai bine să consultați un specialist deoarece această inovație, din păcate, nu este potrivită pentru toată lumea.

3. Lenjerie absorbantă.

Deși arată la fel ca cei de zi cu zi, au straturi suplimentare confecționate din material special. Îi puteți folosi de la 2 la 5 ani – cu spălare regulată în apă rece.

4. Gene magnetice.

Extensiile de gene sunt, desigur, bune. Dar ce părere aveți de această invenție uimitoare precum genele pe magneți? La început suna chiar puțin absurd, dar de-a lungul timpului am gustat din comoditatea acestei invenții comode: fâșiile de gene cu o linie magnetică minusculă în partea de jos pot fi fie legate între ele, fie aplicate pe un creion de ochi special. Dar nu faceți abuz deoarece genele naturale ar putea avea de suferit din cauza presiunii și greutății constante.

5. Absorbante pentru transpirație.

Chiar dacă folosiți un antiperspirant, pe haine pot apărea în continuare pete de transpirație, mai ales dacă antiperspirantul este destinat doar să combată mirosurile, este cald afară, iar hainele sunt foarte fine. Pentru astfel de situații există absorbante speciale pentru axile care vă pot veni în ajutor. Invizibile pentru alții, vor absorbi excesul de umiditate și vor ajuta la prevenirea petelor de pe haine.

6. Covoraș pentru spălarea pensulelor. 

Deși s-ar părea că spălarea pensulelor cosmetice nu este o sarcină deosebit de dificilă și aici nu sunt necesare câteva gadget-uri speciale, dar, în realitate, lucrurile stau puțin diferit. Aceste covorașe sunt indispensabile pentru persoanele care folosesc zilnic produse de machiaj. Sunt comode și curăță foarte bine perii pensulelor. Și apropo, pensulele trebuie spălate bine cel puțin o dată la 2 săptămâni.

7. Perie de silicon pentru masajul facial.

Un alt dispozitiv care ajută pielea să rămână curată și radiantă este peria de silicon. Potrivit cosmetologilor aceasta își face treaba excelentă: exfoliază ușor, îndepărtează impuritățile și strălucirea uleioasă.

8. Capace pentru unghii.

Un dispozitiv pe care femeile îl vor aprecia cu siguranță deoarece, după aplicarea ojei orice moment de neglijență o poate deteriora. Dar cu ajutorul acestor capace problema a dispărea de la sine.

9. Imprimanta pentru unghii.

Sună futurist. Dar aceasta este într-adevăr o imprimantă care poate imprima orice doriți pe unghii. Este o opțiune invenție grozavă pentru femeile care iubesc modelele complexe pe unghii, dar nu preferă să meargă la salon.

10. Mască de buze.

Această mască este concepută pentru a hidrata buzele și a le face mai cărnoase. Este foarte ușor de folosit: se aplica pe buzele curate, se lasă să acționeze 10-15 minute . Nu se recomandă reutilizarea măștii. Măștile variază ca mărime și chiar gust. Merită să luați în considerare faptul că majoritatea sunt solide, adică nu veți putea vorbi sau respira pe gură în timpul utilizării.

11. Gel pentru sprâncene.

Gelul pentru sprâncene este foarte popular. Acesta ne ajută să avem niște sprâncene frumoase și aranjate.