11 idei geniale de creare a unor capodopere din niște simple sticle. Cumpăr intenționat produse în sticle, pentru a…

O dată la câțiva ani ființa noastră cere schimbări: dorim să ne schimbăm locul de muncă, să ne facem prieteni noi , să ne schimbăm stilul de viață și cel vestimentar, să slăbim, să facem sport etc. Schimbările de interior, însă, se fac mai complicat din cauza costurilor mari și din cauza lipsei de experiență și de cunoștințe pe care le posedă designerii profesioniști. Însă trebuie să știți că dacă doriți ceva nou, vesel și neobișnuit în locuința dvs. nu este neapărat nevoie să faceți școală și să susțineți examene.

Unii sunt uimiți de cât de multe lucruri minunate pot fi confecționate din materiale obișnuite. Spre exemplu sticlele de vin sau apă minerală, de obicei, sunt aruncate direct la gunoi. Însă ele pot fi folosite pentru realizarea unor capodopere.

Vaze pentru flori

Nu aveți nevoie de vase speciale, ci doar de niște sticle obișnuite. Ele pot fi înfășurate cu pânză sau cu sfoară, pot fi vopsite și ornamentate. Sunt foarte drăguțe.

Lămpi de masă 

Este un strict necesar în dormitor sau în camerele de hotel. De obicei, este un simplu obiect funcțional de interior la care nu se atrage prea mare atenție. Însă pentru a fi în centrul atenției, este suficient să utilizați drept picior al lămpii o sticlă de vin curată și un abajur original. Astfel veți obține o armonie între materiale de texturi diferite.

Lustre

Dacă v-ați descurcat cu crearea unei lămpi de masă, atunci veți putea meșteri și o lustră. Plafonul va arăta neobișnuit cu o lustră din sticle. Ea se potrivește de minune pentru o casă de vacanțe. Menționăm că cu cât mai multe sticle veți folosi, cu atât mai frumos și original va fi.

Cuiere

Confecționați o compoziție funcțională chiar acasă. Cuierele din sticle pe perete sunt o idee foarte reușită. Gura sticlei va fi drept cuier. Dacă dispuneți de mai mult timp, puteți crea un cuier neobișnuit din sticle și bucăți de lemn.

Suporturi pentru lumânări

Aceste suporturi fascinante vor împodobi orice seară romantică. Puteți tăia o sticlă cu gura largă și să o desenați sau să o umpleți cu diferite obiecte și în final să puneți lumânări în interior.

Măsuță de cafea

Chiar și cea mai plictisitoare măsuță poate fi transformată în una incredibil de frumoasă dacă veți pune sub blatul de sticlă, fundurile care au fost tăiate de la sticle. De asemenea, puteți confecționa o măsuță cu picioare de sticlă. Alegeți o suprafață drăguță și dați niște găuri în ea.

Rafturi

O nouă tendință de design interior sunt rafturile neobișnuite. Ele sunt confecționate din diferite materiale și au forme neobișnuite. Aceste rafturi nu sunt doar originale, dar și funcționale. Plus, puteți să le confecționați acasă de unul singur.

Ghivece cașpo

Cu ajutorul sticlelor de vin, puteți transforma atât apartamentul, cât și casa într-un loc total neobișnuit. Trebuie doar să tăiați sticlele de mărimea necesară, să puneți sol și să plantați plantele.

Hrănitoare pentru păsări

Dacă sunteți un grădinar înrăit, atunci cu siguranță aveți și o hrănitoare pentru păsări. Și nu doar una. Colorată și neobișnuită va atrage atenția atât a vecinilor, cât și a păsărilor.

Dozator

Dacă sunteți adept al săpunului lichid, atunci puteți confecționa unul neobișnuit. Meșteriți un dozator și puneți-l la bucătărie sau în baie. Capacul puteți să-l cumpărați practic în fiecare magazin.

Decoruri pentru sărbătorile de iarnă

Datorită fantasticelor decoruri nici o casă nu poate rămâne tristă în perioada sărbătorilor de iarnă. Iar dacă doriți ceva mult mai original, cumpărați un șir de luminițe și decorați sticlele.

Crearea decorurilor din sticlă este mult mai simplu decât ni s-ar părea. Sunt originale, unice și ieftine. De acum încolo nu veți mai arunca sticlele de vin.