11 idei care le vor o nouă șansă bijuteriilor demodate

Moda se schimbă cu viteza luminii, iar ceea ce s-a purtat până mai ieri astăzi nu mai este actual. Acest lucru este valabil și pentru bijuterii. De exemplu perlele erau considerate cândva atemporale, dar acum pot părea demodate.

Vă propunem câteva sfaturi care le vor oferi o nouă șansă bijuteriilor demodate.

1. Combinați perlele cu alte bijuterii.

Perlele de astăzi sunt purtate în mai multe rânduri sau în formă de choker. O altă idee ar fi să le purtați împreună cu lanțuri și pandantive.

2. Purtați mărgelele invers. 

O altă idee originală este să purtați mărgelele invers. Vor arăta perfect cu un top cu spatele descoperit. Vă recomandăm să alegeți mărgele mai lungi ca să nu le aranjați permanent, gravitația o va face pentru Dumneavoastră.

3. Purtați mai multe inele, chiar și pe cele care vă sunt mici.

Aceasta este o nouă tendință. Puteți purta chiar și inelele care vă sunt mici.

4. Panglică sau coroniță în loc de choker.

Cu câțiva ani în urmă erau la modă coafurile cu panglici și bentițe cu flori, dar această tendință a dispărut. Acum le puteți purta la gât.

5. Cercei fără pereche.

Nu trebuie să cumpărați cercei noi, ci să combinați din ceea ce aveți acasă.

6. Brățări pentru picioare purtate peste dresuri.

Deși se consideră un accesoriu pentru plajă, îl putem purta chiar și în sezonul rece, peste dresuri.

7. Experimentați cu colierele charms. 

În urmă cu aproximativ 5 ani fiecare fashionistă avea astfel de coliere. La moment sunt cam depășite, dar pot fi incluse în brelocuri și cercei.

8. Decorați accesoriile și pantofii cu broșe.

Broșa nu se mai poartă pe reverul sacoului sau al paltonului. În 2021 o puteți pune pe pălărie, curea sau geantă. Designerii ne recomandă să ne decorăm și pantofii cu broșe.

9. Bijuterii stratificate.

Experții insistă asupra straturilor în îmbrăcăminte și bijuterii. Cu cât mai multe pandantive, cu atât mai bine. Puteți merge mai departe și să combinați un colier voluminos cu o pereche de cercei originali. O altă idee ar fi un lanț mono, care se poartă în urechi.

10. Purtați inele peste mănuși.

În sezonul rece mănușile sunt obligatorii. Pentru un plus de originalitate puteți pune un inel pe mănușă ori să completați imaginea cu o brățară.

11. Purtați în păr coliere, lanțuri și alte bijuterii.

Chiar și o bijuterie demodată poate avea o nouă șansă. Un colier, spre exemplu, poate fi folosit pentru a vă decora coafura.