11 hoți de inimi de la Hollywood de care au râs colegele de clasă. Iar acum probabil că regretă

Chiar dacă avem impresia că actorii de la Hollywood sunt alintați de soartă și nu au avut niciodată probleme, acest lucru este departe de a fi adevărat: mulți dintre ei au fost tachinați la școală și au avut multe probleme până a ajunge celebri.

1. Henry Cavill.

Într-un interviu Henry a spus : „Copii sunt cruzi. Mă porecleau și mă tachinau”. Porecla sa era Prostuțul pentru că nu știa cum să se comporte cu fetele.

2. Ryan Gosling.

Nici Ryan nu a avut o relație prea bună cu cei din clasă care îl agresau și refuzau să comunice eu el.

3. Justin Timberlake.

Cântărețul și-a început cariera în copilărie, la „Mickey Mouse Club”. Se pare că acest lucru ar fi trebuit să-i aducă popularitate printre școlari, dar s-a dovedit contrariul. În 2015 Justin a mărturisit faptul că: „La școală eram mereu tachinat și poreclit”.

4. Tom Cruise.

Nici copilăria lui Tom Cruise nu a fost fără nori. La școală era jignit deoarece familia sa se muta foarte des dintr-un loc în altul și el era un întotdeauna nou-venit.

5. Mark Ruffalo.

În copilărie Mark era foarte liniștit, dar tachinat de colegii săi.

6. Christian Bale.

La 13 ani Christian a debutat în film. Dar actorul nu uită faptul că a fost tachinat la școală. Dar recunoaște că acest lucru l-a întărit și l-a făcut să fie cine este acum.

7. Liam Hemsworth.

Nici nu-mi vine să cred că acest bărbat frumos nu s-a bucurat nici de respectul colegilor de clasă, nici de succes din partea fetelor. „Majoritatea copiilor jucau fotbal la școală , iar eu nu eram atletic și nu jucam fotbal, așa că toți râdeau de mine”.

8. Dwayne Johnson.

Nici viața Dwayne Johnson nu a fost mai roz: „Până la vârsta de 16 ani reușisem să schimb 4 licee din diferite state. Aveam deja înălțimea de 195 cm înălțime și cântăream 102 kg. Unii dintre colegii mei de clasă considerau că sunt un polițist sub acoperire”.

9. George Clooney.

Porecla actorului era Frankenstein. „Copiii pot fi foarte violenți. Am fost ridiculizat și tachinat, dar acest test m-a făcut mai puternic”.

10. Richard Madden.

Actorul din Game of Thrones a mărturisit că era tachinat și că era supus foarte des umilinței. „Am început să merg la cursuri de actorie pentru a câștiga încrederea în mine”, a mărturisit Richard.

11. Ryan Reynolds.

Actorul a cucerit femeile din întreaga lume cu charisma și simțul umorului său, dar, pe când era la liceu, nu prea știa cum să comunice cu fetele. „Mi-a luat ceva timp să învăț cum să vorbesc cu fetele”, a spus Reynolds.