11 fotografii ale prințesei Diana care surprind mai mult decât pare

Prințesa Diana continuă să fie admirată pentru curajul și frumusețea sa.

Am studiat cu mare atenție fotografiile Dianei și am aflat mai multe lucruri interesante despre ea.

Dianei îi plăcea să fie mamă.

Diana și-a confirmat întotdeauna dragostea pentru copiii săi. De multe ori le îndrepta hainele băieților și, când vorbea, se apleca spre ei pentru a fi la același nivel cu ei. Acest lucru, potrivit experților în limbajul corpului, este o metodă de a-i arăta copilului că îl consideri la același nivel cu tine.

Chiar dacă erau în siguranță, Prințesa Diana era mereu cu ochii pe copii. 

Poziția Dianei din această fotografie demonstrează dorința ei de a-și proteja copiii, își ține fiii aproape de ea. Gesturile ei arată că se simte ca o protectoare.

Diana respecta spațiul personal al fiilor săi, dar, în același timp, le arăta că este mereu alături. 

La evenimentele oficiale Diana nu-și îmbrățișa copiii în public: gesturile sale nu erau destinate tuturor. Ea își lăsa fiii să meargă mai departe și să se simtă independenți, dar le dădea de înțeles că le era mereu alături.

Era clar de la început că Charles era mai degrabă prietenos decât romantic cu Diana.

Cum arată oamenii îndrăgostiți? Cu siguranță nu ca Diana și Charles în timpul primului lor interviu împreună după ce și-au anunțat logodna. Se jenau să apară împreună în public, iar la atingerea mirelui Diana își ridică umerii, jenată, iar Charles o mângâia pe umăr. Acest gest este mai degrabă a unui prieten decât al unui bărbat care iubește.

Diana pare nesigură când vorbește despre dragoste.

Charles pare mult mai relaxat în timp ce vorbește despre logodna cu Diana, însă ea, pe parcursul interviului, și-a mușcat buzele din când în când, privea în jos sau în lateral. În acest interviu Charles a rostit celebra sa frază, care a supărat-o pe Diana. Jurnalistul a întrebat: „Cred că sunteți îndrăgostiți unul de celălalt”. La care Diana a răspuns: „Bineînțeles!” Iar prințul a adăugat: „Ei bine, depinde ce se înțelege prin cuvântul „îndrăgostit”. După cuvintele lui zâmbetul Dianei a dispărut.

Chiar la propria nuntă fiecare dintre ei s-a gândit la ale sale. 

Dacă vom compara fotografiile nunta lui Kate Middleton și a prințului William vom observa că există mult mai multă sinceritate decât între Diana și Charles în ziua nunții lor.

Un expert în limbajul corpului observă că viitorii soți privesc deseori în direcții diferite. Și chiar dacă atenția lui Charles este concentrată asupra Dianei (de exemplu, atunci când îi sărută mâna sau o privește), ea nu-l privește deoarece este concentrată pe altceva. Ambii par tensionați, iar Charles încearcă în mod constant, fără succes, să atragă atenția Dianei.

În fotografia în care se sărută observăm că Diana stă destul de departe de Charles.

În fotografiile comune se observă înstrăinarea între soți.

Diana și Charles au urmat protocolul regal, care interzice contactul fizic în public. Cu toate acestea în fotografiile comune se creează impresia că se evită unul pe altul.

Nici apariția copiilor nu i-a apropiat. 

În fotografiile de familie observăm că Charles este puțin mai departe, fără a-și atinge soția și fiul. Diana, în schimb, este absorbită de comunicarea cu fiul său și nu îi acordă atenție soțului.

Cu toate acestea Diana l-a iubit pe Charles.

Există multe fotografii ale Dianei care pare tristă în luna de miere. Dar sunt persoane care confirmă că ea a fost cu adevărat îndrăgostită. Această fotografie a fost făcută în timpul unei croaziere în Marea Mediterană. În acest moment prințesa pare fericită, dovadă fiind zâmbetul ei sincer și postura cochetă.