11 filme din această toamnă pe care ar fi o crimă să nu le vezi!

Toamna lui 2017 este destul de promițătoare în privința lansării de filme. Pe lângă o serie de sequel-uri mult așteptate, în acest trimestru urmează să vizionăm cele mai recente lucrări ale unor regizori consacrați, dar și ecranizări noi ale unor opere clasice.

Iată 11 filme pe care vă recomandăm să le vizionați la cinema în această toamnă.

1. Mama! (Mother!)

Paramount Pictures

Premiera: 14 septembrie

Relația dintre doi tineri căsătoriți este pusă în pericol când casa și viața lor liniștită e invadată de niște oaspeți neașteptați.

Noul film al lui Darren Aronofsky a reușit deja să pun pe jar criticii, care spun că acesta e un nou pas în cinematografie!

2. Escape room

Global Genesis Group

Premiera: 14 septembrie

De ziua de naștere Tyler primește de la prietena sa un cadou: certificat pentru participarea la cea mai trendy distracție a sezonului – questul “Claustrophobia”. Alături de alte două perechi timp de o oră ei trebuie să găsească soluții la câteva “ghicitori” ca să poată ieși dintr-o încăpere închisă.

Dar cu fiecare pas înainte problemele devin din ce în ce mai grele, iar pericolul tot mai real. Prietenii încep să creadă că nu au ajuns întâmplător acolo și că fiecare dintre ei reprezintă o cheie. Și dacă refuzi să faci puzzle-ul, questul începe să lucreze împotriva ta…

3. Linia morții (Flatliners)

Columbia Pictures

Premiera: 28 septembrie

Un grup de studenți la medicină vor să pătrunde în cele mai adânci taine ale vieții. Ei intră pe rând în stare de moarte clinică și ies din ea cu succes. Dar apoi se dovedește că efectele secundare ale experimentului le amenință viețile.

4. Vânătorul de recompense 2049 (Blade runner 2049)

Warner Bros./Columbia Pictures

Premiera: 5 octombrie

Continuarea celebrului film de acțiune relatează întâmplările petrecute la 30 de ani după cele din filmul precedent.

Ofițerul K intră în posesia unei informații secrete care poate pune în pericol existența întregii omeniri. Vrând să identifice o soluție, el își propune să-l găsească pe Rick Deckard, un fost ofițer al serviciului de operații speciale din Los Angeles care a dispărut fără urmă câțiva ani în urmă.

5. Muntele dintre noi (The Mountain Between Us)

20th Century Fox

Premiera: 5 octombrie

Ben și Alex au supraviețuit unei catastrofe aeriene și sunt nevoiți să găsească limbă comună pentru a rezista în condițiile extreme din zona muntoasă în care au nimerit. Când realizează că nimeni nu le va veni în ajutor, ei pornesc într-o cale lună și primejdioasă de câteva sute de kilometri.

6. Geostorm: Pericol Global (Geostorm)

Warner Bros. Pictures

Premiera: 19 octombrie

După un șir nemaipomenit de dezastre naturale care s-au dezlănțuit asupra planetei noastre, liderii mondiali și-au unit forțele pentru a crea o rețea de sateliți care să controleze clima și să prevină cataclismele de acest fel. Dar ceva nu a mers bine și acum sistemului conceput pentru a proteja Pământul a devenit un pericol pentru el.

Începe o cursă contra cronometru în care problema reală trebuie identificată înainte ca furtuna mondială să distrugă totul pe suprafața Pământului…

7. Omul de zăpadă (The snowman)

Universal Pictures

Premiera: 26 octombrie

Filmul reprezintă ecranizarea bestseller-ului omonim al lui Jo Nesbø.

Pe parcursul multor ani în ziua în care cade prima zăpadă dispar fără urmă femei căsătorite. Se pare că celebrul detectiv care se ocupă de acest caz este singurul care poate pune la un loc toate piesele din puzzle. El a pierdut somnul și liniștea, căci ziua primei zăpezi din acest an este tot mai aproape.

8. Crima din Orient Express (Murder on the Orient Express)

20th Century Fox

Premiera: 9 noiembrie

Filmul reprezintă o nouă ecranizare a capodoperei scrise de Agatha Christie.

Călătoria cu unul din cele mai luxoase trenuri din Europa se transformă pe neașteptate în una din cele mai captivante mistere din istorie. Filmul relatează istoria a 13 pasageri ai trenului, fiecare dintre ei fiind sub suspiciune. Detectivul trebuie să găsească soluția corectă înainte să aibă loc următoarea lovitură.

9. Suburbicon

Paramount Pictures

Premiera: 23 noiembrie

O nouă încercare regizorală din partea lui George Clooney.

Acțiunea se petrece în anii 1950. O familie exemplară dintr-un orășel liniștit pe nume Suburbicon trece printr-o încercare grea când cineva se implică în căminul lor familial. Urmează cele mai murdare fapte din viața lor idealistă: șantaj, răzbunare, trădare…

10. Coco

Walt Disney Pictures/Pixar

Premiera: 23 noiembrie

Miguel, un băiețel de 12 ani, crește într-un sătuc mexican într-o familie de ciubotari. El visează în taină să devină un muzician. În taină – pentru că în familia sa muzica e considerată a fi un blestem…

Miguel descoperă că între el și muzicianul său preferat, regretatul Ernesto de la Cruz, există o oarecare legătură. El pornește în Țara Morților după idolul său și întâlnește acolo sufletele strămoșilor săi.

11. Zi de naștere mortală (Happy Death Day)

Universal Pictures/Blumhouse Productions

Premiera: 30 noiembrie

Fiecare băiat din universitate visa să ajungă la ziua ei de naștere. Dar sărbătoarea a fost distrusă de un necunoscut în mască, ce a omorât-o pe domnișoară.

Însă soarta i-a făcut sărbătoritei un cadou uluitor: o rezervă nesfârșită de vieți. Acum ea are șansa să-l găsească pe criminal, căci ziua aceea se va repeta iară și iară.

Ce ziceți de aceste recomandări? V-a intrigat vreunul din filme? Spuneți-ne opinia dvs. în comentarii!