11 fiice de vedetă care folosesc activ trucurile mamelor

Fiicele unor mame celebre se inspiră din ținutele mamelor și fac tot posibilul pentru a le imita.

Am admirat cu nostalgie unele fotografii din trecu și ne-am bucurat că aceste domnișoare drăguțe au adoptat stilul mamelor.

Uma Thurman și Maya Hawke.

Uma Thurman a apărut în această rochie bej la celebrarea celei de-a 45-a aniversări a casei de modă Valentino în 2007, la Roma. Iar în septembrie 2020 Maya Hawke, în vârstă de 22 de ani, a pozat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția într-o ținută similară.

Reese Witherspoon și Ava Phillippe.

Reese și Ava nu arată ca mamă și fiică, ci mai degrabă ca două surori. Pentru a sublinia această asemănare poartă adesea ținute asemănătoare. În 2014 revista Variety a găzduit o ceremonie de premiere în sprijinul proiectului Puterea femeilor unde Witherspoon a purtat o rochie neagră și roșie cu flori. Ava Phillippe a fost observată purtând o ținută similară la The Hollywood Reporter 2019.

Mama și fiica au apărut în aceste ținute la New York în 2017 la Premiile pentru inovatori de la Wall Street Journal.

Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp.

În fotografia din stânga Vanessa pozează împreună cu Johnny Depp la premiera mondială a filmului „Once Upon a Time in Mexico”, în 2003, la New York. Inspirată de această ținută Lily-Rose, în vârstă de 16 ani, a apărut într-o rochie asemănătoare la evenimentul Met Gala din 2016.

Demi Moore și Rumer Willis.

Pe contul ei de Instagram Demi Moore a postat o fotografie din 1984. O rochie similară a purtat și fiica ei Rumer Willis pentru expoziția de fotografie Vanity Fair din 2020.

Gwyneth Paltrow și Apple Martin.

Apple Martin se inspiră din stilul mamei sale. În 2020, pe pagina de Instagram a lui Gwyneth Paltrow a apărut o fotografie cu Apple într-o rochie albă cu flori. Iar cu cinci ani mai devreme Gwyneth a purtat o ținută foarte asemănătoare.

Monica Bellucci și Deva Cassel.

Monica și Deva au apărut în rochii asortate de la Dolce & Gabbana pe coperta revistei Vogue în iulie 2021.

Andie MacDowell și Margaret Qualley.

Andy și Margaret seamănă foarte bine și aleg ținute similare pentru ieșirea pe covorul roșu. Într-o rochie roșie până la podea, McDowell a participat la Festivalul de Film de la Cannes în 2015. Iar în 2019 fiica ei purtat la Festivalului de Film de la Veneția o rochie identică.

Gillian Anderson și Piper Maru Klotz.

Deși Piper nu a urmat calea lui Gillian, mama celebra si fiica talentata pot fi văzute la diferite evenimente sociale.

Milla Jovovich.

Și Ever Anderson.

În astfel de haine kaki stratificate Milla Jovovich poate fi văzută în filmul „Resident Evil 3”, care a fost lansat în 2007. O imagine similară a purtat și fiica ei Ever. În ianuarie 2021 a fost fotografiată împreună cu mama ei pentru ediția arabă a revistei Vogue.

Victoria Beckham și Harper Beckham.

Victoria Beckham are propriul ei brand de îmbrăcăminte. O rochie cu model floral din colecția de toamnă-iarnă a fost încercată și de fiica vedetei, Harper Seven.

Brooke Shields și Rowan Henchy.

Brooke Shields a purtat o rochie roșie în 1998 pentru Golden Globe Awards. 23 de ani mai târziu, în iunie 2021, fiica ei Rowan a mers la bal într-o rochie asemănătoare.