11 exemple din garderoba de zi cu zi, care spun foarate multe despre o persoană

Nu este un secret faptul că îmbrăcămintea spune multe despre proprietarul său. Aceasta poate trăda chiar niște trăsături pe care încercăm să le mascăm cu grijă.

După ce am studiat cu atenție garderoba mai multor vedete, am ajuns la concluzia că putem înțelege oamenii după hainele pe care le poartă.

Extravaganța.

Dorința de a ieși în evidență cu ajutorul ținutelor extravagante trădează dorința secretă a unei persoane de a câștiga recunoaștere și dragoste. Croiala neobișnuită poate trăda și lipsa stimei de sine, pe care persoana încearcă să le compenseze cu un aspect sfidător.

Stilul militar.

Stilul militar este preferatul femeilor puternice și încrezute.

Haine din denim.

Persoanele care preferă blugii sunt încrezute în sine, le place naturalețea și comunică ușor cu persoanele din jur. Aspectul simplu, dar îngrijit, vorbește despre comoditate și seriozitate.

Garderobă la modă.

O imagine bine gândită, care ține cont de tendințele modei, vorbește, de multe ori, despre lipsa de încredere în forțele proprii, dar ar putea trăda și dorința de a-și demonstra superioritatea față de ceilalți.

Stilul clasic.

Moderația și reținerea atrag persoanele care nu au nevoie de aprobarea celor din jur, deoarece au suficientă forță interioară pentru a fi încrezute fără ajutorul hainelor la modă.

Hainele din piele.

Îmbrăcămintea din piele ajută la demonstrarea statutului. Aceasta este preferata persoanelor care vor să se simtă stăpâni ai vieții, care au putere asupra celorlalți.

Garderoba simplă.

Ținutele formale și cele de afaceri într-un stil minimalist pot trăda dorința de stabilitate și apartenența la un statut înalt. Se consideră că persoanele care preferă acest stil sunt încrezut în sine și au abilități intelectuale extraordinare.

Stilul sport.

Dacă observați vreo persoană care nu-și scoate treningul după antrenament, să știți că există o mare probabilitate că este o persoană ambițioasă, energică și activă.

Culorile închise.

Culoarea neagră este potrivită atât pentru ocazii, cât și pentru fiecare zi. Dacă în garderobă predomină îmbrăcămintea de nuanțe întunecate, acest lucru semnalează faptul că persoana dată are calități de lider sau, dimpotrivă, poate suferi din cauza îndoielii, încearcă să se ascundă de cei din jur sau se consideră genii nerecunoscuți.

Stilul exotic.

Hainele în stil național și prezența imprimeurilor aprinse denotă dorința individului de a se desprinde de realitatea plictisitoare și de a trăi într-o lume de basm. Acest stil indică și dorința de emoții pozitive și experiențe noi, care ne lipsesc uneori în viața de zi cu zi.

Stilul casual.

Hainele foarte „uzate” pot fi găsite nu numai la piața de vechituri, ci și în vitrinele de tip boutique. Persoanele care preferă astfel de ținute doresc să se exprime și manifestă încredere în sine.

Ce stil de haine preferați?