11 exemple despre cum hainele pot ascunde imperfecțiunile sau le pot face mai vizibile

Se spune că „nu haina îl face pe om”. Cu toate acestea îmbrăcămintea poate distorsiona proporțiile, ne poate adăuga kilograme și, în general, ne poate strica imaginea. Chiar și vedetele greșesc uneori alegerea ținutei. Comparând fotografiile lor în diferite look-uri, putem determina care ținute li se potrivesc și care nu prea.

Suntem siguri că veți găsi aceste exemple utile și că le puteți folosi în siguranță atunci când vă alegeți hainele.

1. Prințesa Charlene.

Înotătoarea profesionistă Charlene are o siluetă atletică și umerii lați, pe care îi place să-i etaleze purtând rochii fără bretele. Suntem de acord cu opinia stiliștilor care consideră că astfel de ținute nu i se prea potrivesc, în timp ce hainele fără accent pe umeri arată mult mai armonios.

2. Julianne Moore.

Actrița a recunoscut într-un interviu că nu are talie. Stiliștii recomandă, în acest caz, evitarea rochiilor strâmte și alegerea modelelor cu o silueta în formă de A.

3. Keira Knightley.

Pentru ca silueta sa suplă să nu pară triunghiulară, actrița ar trebui să aleagă rochii vaporoase, care se extind în partea de jos sau A line care vor arăta șic și vor face silueta mai feminină.

4. Drew Barrymore.

Actrița poate fi văzută adesea în hanorace largi. Stiliștii o îndeamnă să nu se ascundă în haine fără formă, ci să poarte pantaloni și fuste cu talia înaltă.

5. Lena Dunham.

Vedeta este adesea criticată pentru stilul său extravagant, însă acest lucru nu a împiedicat-o să devină actriță, scriitoare de succes și să-și lanseze colecția de haine pentru femei. Observăm că rochiile largi nu i se potrivesc, în timp ce rochia neagră din țesătură densă i se potrivește foarte bine actriței.

6. Melissa McCarthy.

Actrița adora imprimeurile, însă stiliștii recomandă folosirea imprimeurilor în mod dozat și să fie combinate cu haine simple precum o fustă neagră, top sau pantaloni.

7. Rooney Mara.

Stiliștii îi recomandă să evite rochiile prea largi care îi transformă într-un dreptunghi.

8. Victoria Beckham.

Victoria Beckham știe cum să-și alungească silueta cu ajutorul hainelor. Pentru a face acest lucru, Victoria poartă costume monocrom cu pantaloni lungi până în podea și tocuri înalte. Dar efectul opus îl obține când alege culori diferite sau fuste cu lungimea deasupra gleznei.

9. Beyoncé.

Beyonce preferă să își etaleze corpul, iar accentul pe linia umerilor distrag atenția de la coapse și îi fac silueta mai armonioasă.

10. Christina Aguilera.

Stiliștii îi recomandă să aleagă haine cu decolteu în formă de V și accesorii originale.

11. Jennifer Lopez.

Vedeta este mândră de corpul său și îl etalează ori de câte ori are ocazia. Însă rochiile și fustele ultra-scurte, care se termină în partea cea mai lată a piciorului, nu prea o avantajează.