11 detalii care vă vor ajuta să nu mai cheltuiți bani pe lucruri care nu vi se potrivesc

Fiecare femeie visează să arate bine, să pară mai înaltă și mai zveltă. Însă nu toate avem silueta ideală. Dar, din fericire, ne vine în ajutor îmbrăcămintea care ne aduce vizual silueta mai aproape de ideal.

Vă propunem în continuare câteva sfaturi pe care ar fi bine să le adăugați la arsenalul Dumneavoastră.

1. Decolteul în formă de V.

Decolteul rotund face ca silueta să pară mai voluminoasă, în timp ce decolteul în formă de V o alungește și o face mai elegantă.

2. Haine monocrome.

Încercați să combinați haine în nuanțe identice sau foarte asemănătoare. Astfel partea de sus și de jos vor crea o singură linie verticală, făcând ca silueta să pară mai alungită și mai zveltă. Și pentru ca imaginea să nu fie plictisitoare, combinați diferite texturi: mătase și lână, piele și velur etc.

3. Șliț înalt.

Fie ca este vorba de mini, midi sau maxi – alegeți rochii cu șliț în față.

Fusta sau rochia nu trebuie să fie prea scurtă. Lungimea optimă este până la genunchi și mai jos. În acest caz tăietura va arăta ca o linie verticală care alungește picioarele.

4. Pulover scurt.

Un pulover scurt în combinație cu o rochie lungă sau cu o haină cu talie înaltă vă va alungi silueta și va face ca picioarele să pară mult mai lungi.

5. Încălțăminte bej.

Pantofi de aceeași culoare cu pielea ajută ca picioarele să pară mult mai lungi, mai ales dacă purtați tocuri.

6. Fuste si rochii asimetrice.

O metodă bună de a face picioarele să pară „nesfârșite” este să purtați o rochie sau o fustă cu tiv asimetric. Alegeți modele deasupra genunchiului, dar nu ar trebui să le combinați cu un top colorat deoarece acesta va distrage atenția de la picioare spre corp.

7. Fustă în formă de A și top mulat.

Silueta perfectă în formă de clepsidră se poate crea cu ajutorul unei fuste evazate care va evidenția talia. Principalul lucru este să o purtați cu tocuri, mai ales dacă sunteți minione.

8. Rochie parte peste parte. 

Acest model alungește perfect silueta deoarece acest model se concentrează pe bust și pe talie, dar în același timp ascunde coapsele.

9. Rochie lungă cu talia înaltă.

Pe lângă lungimea rochiei puteți folosi iluzia optică, care se creează cu ajutorul mânecilor 3/4.

10. Pantaloni lungi largi, cu talie înaltă.

Liniile paralele fac orice obiect mai înalt și mai subțire. Acest lucru este valabil și pentru corpul uman. Prin urmare, pantalonii largi, alungiți, care ascund complet piciorul sunt soluția ideală dacă doriți să vă alungiți silueta. Adăugați o pereche pantofi cu toc pentru a vă face picioarele „nesfârșite”.

11. Haine cu decupaje pe umeri.

Hainele pe gât măresc vizual umerii. Cu toate acestea, dacă puloverul are decupaje pe umeri și mâneci largi, veți obține rezultatul dorit.