11 curiozități despre vedete care păreau a fi povești, dar s-au dovedit a fi adevărate

Vedetele ascund multe secrete și, uneori, ni le oferă dozat, pentru a încălzi interesul față de ele.

Am rămas surprinși când am aflat cine a fost bona lui Keanu Reeves și de ce Jim Carrey dormea încălțat în copilărie.

Când era mic Jim Carrey mergea la culcare în pantofi de dans.

Copilăria lui Jim Carrey nu a fost ușoară, dar a încerca, cu fiecare ocazie, să-și distreze familia. De aceea mergea la culcare în pantofi de dans pentru a se putea trezi la miezul nopții și să susțină un spectacol.

Bona micului Keanu Reeves a fost Alice Cooper.

Deși actorul nu își amintește prea bine despre acest lucru, i s-a spus că acest cântăreț de muzică rock a avut cândva grijă de el. Casa în care locuia familia lui Keanu era situată lângă studioul de înregistrări, iar mama sa lucra ca designer de costume pentru cântăreții de muzică rock. Prin urmare, când Keanu era mic, mama lui îl lăsa uneori în grija acestei „bone”.

Katy Perry are în poșetă o șuviță din părul lui Taylor Swift.

În acest fel încearcă să păstreze legătura cu prietena ei. Katy are și o șuviță din părul lui Miley Cyrus.

Christina Applegate l-a părăsit, la vârsta de 18 ani, pe viitorul idol a milioane de femei.

Pe când avea 18 ani Christina Applegate a avut o aventură cu prietenul ei, Brad Pitt, pe care l-a invitat la MTV Movie Awards. Iar acolo l-a părăsit pentru altul.

Înainte de a deveni celebru Hugh Jackman a fost profesor de educație fizică.

Puțini oameni știu că actorul a fost profesor de educație fizică. În timpul unui interviu Jackman l-a recunoscut pe unul dintre foștii săi elevi și chiar și-a amintit numele.

Nimic nu poate rezista în fața lui Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson, împreună cu fiica sa de 5 ani, Jasmine, au mers la un centru de divertisment unde au avut parte de o „surpriză”. Barca mică nu a putut să țină cele 122 kg ale lui Johnson și s-a defectat.

Elijah Wood este foarte curajos. 

În timp ce participa la reality show, actorul, împreună cu Jack Osborne, au traversat pe funii întinse cascada Victoria și au fost primii care au făcut acest truc riscant.

Matthew McConaughey are o frică ciudată.

Neînfricatul cuceritor al spațiului și salvatorul omenirii se teme de ușile rotative și nu-i place să intre cu mașina în tuneluri întunecate. Actorul a explicat ultima sa frică destul de logic: deoarece este întuneric este dificil să vadă dacă este vreun accident acolo.

Macaulay Culkin a creat o trupă muzicală care cântă melodii doar despre pizza.

Trupa se numește „The Pizza Underground”. Actorul a creat-o pentru a interpreta melodiile trupei „The Velvet Underground”, dar a decis să schimbe versurile, astfel încât acestea să fie dedicate pizzei.

Jennifer Lawrence are arc și săgeți și este gata să le folosească pentru autoapărare.

Într-o zi, când s-a întors acasă, a auzit că pe terasa ei era cineva. Deoarece se întorcea de la antrenament, pe bancheta din spate a mașinii avea un arc și săgeți. Hotărâtă să își apere proprietatea, s-a înarmat cu ele, dar când a intrat în casă și-a dat seama că erau niște lucrători.

O tânără a mers la balul de absolvire cu figura de carton a lui Danny DeVito. Actorul, aflând despre acest lucru, nu a rămas dator.

Tânăra pe nume Allison Kloss nu știa cu cine să meargă la bal, însă i-a venit o idee extraordinară: a luat o figură de carton a lui DeVito, a pus-o pe un scuter și a mers la bal.

La scurt timp după această poveste, partenerul lui Danny DeVito din seria „Sub soarele Philadelphiei” Rob McElhenney i-a trimis fetei o fotografie în care DeVito ia cu el o figură de carton a lui Allison în platou.