11 comedii care în mod sigur te vor binedispune. Doar pentru femei! Privește-le atunci când ești singură.

La sfârșitul unei zile lungi și grele de muncă, îți dorești să te relaxezi pentru a petrece în mod plăcut timpul dintre muncă și somn. Iar pentru aceasta nu există un mijloc mai eficient și mai verificat în timp decât o comedie bună!

Îți prezentăm în continuare o selecție de comedii pentru femei, cu umor de calitate!

Suntem siguri că îți vor plăcea!

11. Admis pe pile (2013).

Focus Features

Rating: 5,7/10

Polly Nelson, o persoană modestă, lucrează la biroul de admiterea al uneia din cele mai prestigioase universități, acolo unde hotărăște soarta tinerilor. Dar Polly însăși încă nu a găsit răspuns la întrebarea despre cum să-și aranjeze propriul destin.

Când în viața ei apare bărbatul ideal sub toate aspectele, Polly devine și mai tulburată. Mai mult decât atât, în toiul poveștii de dragoste, apare fiul ei, pe care femeia îl considerase dispărut pentru totdeauna. Femeia se vedea acum nevoită să aleagă între a-și construi o carieră, a-și asigura o stabilitate în viața personală și a se ocupa de o simplă fericire de familie…

10. An bisect (2010).

Universal Pictures

Rating: 6,5/10

Ziua Sfântului Oswald, în Anglia și Irlanda se celebrează o dată la patru ani, pe 29 februarie. Potrivit tradiției, această zi este considerată singura zi când o femeie poate să-l ceară de soț pe bărbat, iar acesta nu are voie să o refuze.

Americanca Anna Brady vrea să nu piardă această ocazie, pentru că își dorește de mult timp să se căsătorească cu iubitul său nehotărât, Jeremy. Ea zboară spre Dublin, însă din cauza vremii nefavorabile, avionul aterizează forțat într-un alt oraș. Fata va fi nevoită să parcurgă întreaga țară pentru a-și pune în aplicare planul…

9. Love and Friendship (2016).

Amazon Studios

Rating: 6,5/10

Văduva, tânără și frumoasă, lady Susan, își ia numele de familie al regretatului soț cu intenția de a opri bârfele din înalta societate cu privire la aventurile ei, dar și din dorința avidă de a-și menține stabilitatea financiară. Fără a pierde timpul, decide să-și găsească un soț bogat pentru sine, dar și să o mărite pe fiica sa.

În toată această poveste, ea mizează nu doar pe frumusețe și farmec, dar și pe mintea ascuțită și talentul incredibil de a lega intrigi…

8. Viața așa cum e ea (2010).

Warner Bros. Pictures

Rating: 6,6/10

Holly Berenson este proprietara unei cofetării și Erik Messer este un promițător director tehnic al emisiunilor sportive. După o primă întâlnire eșuată, unicul lucru care îi leagă este ura reciprocă și iubirea pentru fina lor, micuța Sophie.

Dar în momentul în care ei devin singurii oameni din viața micuței, Holly și Messer se văd obligați să uite de discrepanțele dintre ei. În încercarea de a împăca ambițiile legate de carieră și planurile de petrecerea timpului împreună, ei trebuie să găsească ceva care i-ar uni, pentru că de-acum înainte vor locui sub același acoperiș…

7. Poartă‑te ca o doamnă, gândește ca… (2012).

Screen Gems

Rating: 6,6/10

Femeile se întreabă mereu se gândesc bărbații și cum ar trebui să se comporte cu ei în diferite situații. Un scriitor celebru a decis să ridice cortina de pe lumea misterioasă a genului opus. Și a publicat o carte despre cum ar trebui să gândească și să se comporte o femeie pentru a cuceri inima bărbatului iubit.

Bestseller-ul nimerește imediat în mâinile unor prietene care își doresc să atragă atenția unui grup de bărbați. La început, bărbații nu pot înțelege cum de aceste femei pot avea atât de multe în comun cu ei, iar apoi află despre nenorocita de lucrare. Urmează aventuri incredibile…

6. Magie în lumina lunii (2014).

Sony Pictures Classics

Rating: 6,6/10

Sfârșitul anilor 20. Cote d’Azur. Vara. O familie care trăiește în lux.

Stanley Crawford se duce în acest colț de rai la cererea prietenului său. Scopul vizitei este să o deconspire pe o tânără și fermecătoare șarlatancă, ce se dă drept expertă în spiritism. Crawford însuși este un magician celebru ce se ascunde sub masca unui chinez pe nume Wei Lin Su.

Va fi în stare să o deconspire pe tânără sau, poate că, magia din lumina lunii există în realitate…?

5. Hoțul de inimi (2010).

Universal Pictures International

Rating: 6,8/10

Alex împreună cu sora și cumnatul său au creat o afacere foarte interesantă: distrug cuplurile care nu mai au șanse. Alex este principalul seducător, iar sora și soțul ei vin cu toate schemele. Dar, se pare, că următorul caz este unul mult prea dificil pentru ei: nu doar că fata este foarte inteligentă și își iubește viitorul soț, dar relația dintre ei este una fără cusur.

Până la nuntă au mai rămas 10 zile, iar Alex trebuie să întreprindă ceva urgent, pentru că clientul, tatăl fetei, așteaptă rezultate. Și din câte se pare, Alex a început să nutrească sentimente reale față de Juliette…

4. Les émotifs anonymes (2010).

StudioCanal

Rating: 6,9/10

Tânăra Angelique, de profesie cofetar, și extrem de timidă, este acceptată pentru un post de muncă la o fabrică de ciocolată. Șeful ei, Jean-René, închis în sine și anxios, suferă de probleme pe care nici un psihanalist nu a fost în stare să i le rezolve.

Treptat, întrei ei se nasc sentimente puternice, dar nici unul nu poate decide să facă primul pas în întâmpinarea fericirii. Vor reuși Jean-René și Angelique să se autodepășească și să-și ia pentru totdeauna rămas bun de la singurătate?

3. Domnișoara populară (2012).

Mars Distribution

Rating: 6,9/10

O comedie franceză ușoară, cu o sclipire hollywoodiană, o conduce pe protagonistă pe drumul dificil către marele premiu. Șeful ei, mentor și antrenor, consideră că țelul și marele vis al protejatei sale este să câștige la Campionatul Mondial de Dactilografiere la Viteză. Însă, Rosa a ținut să-și exprime propria opinie în această privință.

Mult mai puternică, decât să fie o campioană, ea își dorește să fie iubită, doar că nu poate să explice acest lucru celui față de care are aceste sentimente. Iar tot ceea ce îi rămâne să facă este să dactilografieze cu viteza frenetică a unei iubiri neîmpărtășite…

2. Spioana (2015).

20th Century Fox

Rating: 7/10

Cel mai mult pe lume, grăsuța Susan își dorește să devină spioană cu toate atributele relevante: misiuni periculoase, schimbare de personalitate, ținute pret-a-porter, mașini de lux și complimente interminabile din partea bărbaților.

Ținând cont de avertismentele mamei sale, cum că ”visele aduc mereu neplăceri” și ”dacă te afirmi, o pățești”, Susan pare să fie mulțumită de munca sa monotonă în biroul CIA, fiind încântată să-l poată ajuta pe agentul local ”James Bond”.

Moartea tragică a acestuia din urmă, o forțează pe Susan să guste din amarul vieții de spion și să-și riște propria viață doar pentru a se răzbuna…

1. Pitch Perfect (2012).

Universal Pictures

Rating: 7,2/10

Filmul povestește istoria lui Beck Mitchell care tocmai a fost admisă la Universitatea din Barden. A fost invitată imediat să se alăture trupei muzicale ”The Barden Bellas”, compusă exclusiv din fete. Trupa interpretează hituri vechi și fac acest lucru fără acompaniament muzical.

Fetele încep pregătirile pentru competițiile viitoare, la care sunt hotărâte să câștige. Totuși, rivalul lor principal este trupa de bărbați numită ”TrebleMakers”.

Arată această listă de filme și prietenelor tale!