11 coafuri, aranjări și culori din trecut care vor fi în tendințe în acest an

Fiecare an ne aduce lucruri noi și dorința de a schimba ceva în viața noastră. Una dintre cele mai simple metode de a face acest lucru este să ne schimbăm coafura.

Am aflat care vor fi cele mai recente tendințe în materie de tunsoare, coafare și colorare. Iată care sunt cele mai controversate.

Nuanță de căpșuni.

Ei bine, sau mentă, afine, pepene verde. Dacă în sezonul trecut au fost la modă șuvițele colorate, tranzițiile și toate nuanțele curcubeului, în acest an vom opta pentru o colorare monofonică, dar strălucitoare. Cu cât culoarea este mai neobișnuită, mai îndrăzneață și mai nenaturală, cu atât mai bine.

Bob + pixie = bixie.

În sezonul următor vom putea amesteca stiluri cunoscute, în proporții diferite, creând ceva nou și individual. Am putea, de exemplu, să combinăm bob cu un pixie îndrăzneț, care se numește bixie.

Curly Sue.

Dacă aveți părul ondulat sau folosiți ondulatoarele, faceți-vă bucle definite, care sunt, alături de bretoanele bogate, tendința sezonului care urmează.

Aranjare fără aranjare.

Părul necoafat este acum la modă, vom pune accent pe naturalețe.

Cosiță Rapunzel.

Cosițele lungi, împletiturile afro, cele franțuzești si codițele de pește sunt potrivite pentru orice loc și vârstă.

Tunsorile în scări. 

În anii 90 aceasta era tunsoarea preferată a multor fashioniste și va fi la modă și anul acesta. Acest tip de tunsoare se potrivește pentru părul subțire, cât și pentru părul gros.

Sare si piper.

Deși este mai comod să nu-și vopsească firele cărunte, femeile vor să arate mai tinere, iar părul cărunt adaugă vârstă. O idee interesantă ar fi să vopsiți părul în nuanțe de sare și piper.

Coadă de cal.

Aceasta nu este doar o coafură pentru sala de sport, ci una la modă. Dacă doriți să obțineți o coadă perfectă, aplicați puțin fixativ.

Mullet și shaggy.

Aceasta este o decizie extrem de îndrăzneață pentru femeile care doresc mai multă atenție.

Tunsori ultra scurte.  

Un pas îndrăzneț pentru femeile care în noul an sunt gata să facă o schimbare și care vor să ia o pauză de la coafare.

Efect de păr umed.

Acest efect se realizează cu gel și fixativ. Pe podium această coafură arată de parcă modelul tocmai a ieșit de la duș. Principalul lucru este să nu exagerați cu produsele de styling.

Ce părere aveți despre aceste tendințe?