11 cazuri când vedetele au ales ținute atât de îndrăznețe, încât toată lumea vorbește despre ele

În pozele de la evenimente sociale ne-am obișnuit să vedem vedetele în rochii și costume luxoase. Dar uneori apar în fața obiectivelor în ținute foarte îndrăznețe. Și dacă unele dintre ele au parte de apreciere, altele stârnesc o avalanșă de critici.

Ne-am amintit de cazurile când unele femei celebre au optat pentru ținute mai provocatoare.

Ann Hataway.

Actrița în vârstă de 39 de ani a apărut la prezentarea de modă Valentino îmbrăcată în stil Barbie. Criticii de modă au observat că Ann și-a schimbat radical stilul, în loc de rochii lungi alege ținute îndrăznețe și strălucitoare.

Emma Watson.

Emma Watson, care participă rar la astfel de evenimente, a fost văzută la Săptămâna modei de la Paris în 2022. Ținuta ei a făcut furori. Celebritatea a apărut în fața obiectivelor camerei în blugi skinny rupti și geacă în stilul anilor 80.

Keith Hudson.

În 2022 topurile transparente au revenit la modă și Kate Hudson a apărut la prezentarea de modă Valentino purtând o bluză și pantaloni subțiri de dantelă neagră. Ținuta îndrăzneață a fost pe placul criticilor.

Alexa Demi.

Vedeta a apărutl la prezentarea de modă Balenciaga într-o ținută foarte creativă. Salopeta ei semăna cu o pereche blugi mari, pe care vedeta i-a tras până la gât, făcând găuri pentru mâini.

Rachel Brosnahan.

Vedeta a purtat la premiera „The Marvelous Mrs. Maisel” într-o ținută neobișnuită. Un site de modă a considerat că ținuta lui Rachel a fost un eșec.

Isabelle Huppert.

Actrița franceză a reușit să surprindă pe toată lumea apărând la Festivalul de Film de la Cannes 2022 într-o ținută verde extrem de neobișnuită.

Frances McDormand.

La premiera „The Tragedy of Macbeth” actrița a ales o imagine foarte controversată. Ea a decis să asorteze paltonul cu papuci, pe care i-a purtat peste șosete.

Jennifer Connelly.

Ținuta pe care a purtat-o ​​Jennifer la Paris Fashion Week 2019 a stârnit multe controverse. Puloverul în carouri asortat cu o fustă plisată și pantaloni evazați din piele au stârnit mai multe critici. Alții, dimpotrivă, au considerat că a fost una dintre cele mai stilate vedete care au participat la acel eveniment.

Marion Cotillard.

Reprezentanții noii generații ar putea aprecia ținuta actriței franceze, în care a venit la premiera filmului „Little Secrets of a Big Company”.  Dar unii au considerat că a fost o idee neinspirată.

Alessandra Ambrosio.

Fostul îngeraș Victoria’s Secret a purtat la Săptămâna Modei de la New York în 2019 un body negru și blugi largi cu talie joasă.

Justin Timberlake a făcut furori la Paris.

Justin a participat recent la o prezentare de modă la Paris. Pentru acest eveniment a ales o cămașă cu mâneci scurte, înflorată, pe care a băgat-o în pantalonii palazzo cu brâu în talie.

Ce părere aveți despre aceste ținute ale vedetelor?