11 cazuri când vedetele au ales încălțăminte care i-a lăsat pe toți fără cuvinte și totuși au arătat uimitor

Înainte de vreun eveniment important fiecare persoană analizează cu atenție fiecare detaliu al ținutei pe care o va purta. Iar încălțămintea joacă un rol foarte important pentru că ne poate completa imaginea sau, dimpotrivă, poate strica totul.

Vedetele de pe covorul roșu poartă ținute uimitoare, dar de multe ori anume încălțămintea este în centrul atenției.

1. Kate Winslet a uitat de degetul mare de la picior.

Kate este simbolul eleganței și al bunului gust. Cu toate acestea, în timpul Festivalului de Film de la Veneția, încălțămintea i-a jucat festa deoarece unul din degetele mari a ieșit în afară.

2. Cizmele Oliviei Wilde nu se potriveau cu ținuta.

Pentru o ședință foto pentru cel mai recent film al ei, „Don’t Worry Darling”, Olivia Wilde a îmbrăcat o ținută de culoarea smaraldului, care, din păcate, nu se combina prea bine cu cizmele negre din piele, care au atras toată atenția asupra lor.

3. Jennifer Lopez a greșit mărimea pantofilor.

Jennifer Lopez are un simț al stilului uimitor și știe de fiecare dată ce look trebuie să poarte. La o recepție a Națiunilor Unite dedicată egalității de gen, vedeta a purtat o ținută roz pudrat și o pereche de pantofi Christian Louboutin. Ținuta ar fi fost perfectă, dacă mărimea pantofilor ar fi fost aleasă corect.

4. Sandalele lui Britney Spears păreau a fi foarte incomode.

În 2018, la evenimentul Hollywood Beauty Awards, prințesa pop și-a făcut apariția într-o rochie scurtă, strâmtă, care îi punea în evidență silueta. Ținuta ei a fost completată de o pereche de sandale strălucitoare. Dar, din cauza curelelor incomode, sandalele păreau foarte incomode.

5. Kim Kardashian nu a luat în considerare efectele secundare ale sarcinii.

Kim, ca de obicei, a preferat frumusețea pentru a merge la o plimbare prin Los Angeles. A purtat o rochie mulată și sandale care îi strângeau picioarele.

6. Tessa Thompson a combinat greșit încălțămintea și hainele. 

Actriței care a jucat rolul Valchiriei în „Thor” îi place să surprindă publicul cu ținute neobișnuite. La premiera filmului „The Woods” a purtat o ținută care i-a subliniat culoarea pielii, dar, din păcate, cizmele negre nu s-au încadrat defel.

7. Pantofii viu colorați ai lui Gwyneth Paltrow nu s-au potrivit cu tematica evenimentului.

Paltrow preferă să facă diferite experimente de modă. Dar alegerea pantofilor pentru un eveniment caritabil nu a fost probabil cea mai potrivită. Gwyneth a optat pentru un costum alb impecabil și un machiaj delicat, dar toată atenția a fost atrasă de pantofii colorați.

8. Taylor Schilling a mers pe covorul roșu în pantofi transpirați.

La premiera filmului „Lucky” din 2012, actrița a purtat o rochie uimitoare Peter Pilotto și o pereche de pantofi neobișnuiți de culoare neagră, cu inserții din plastic transparent. Dar nu a ținut cont de faptul că picioarele transpiră în timpul mersului, așa că „ferestrele” transparente ale pantofilor erau aburite.

9. Sandalele alese de Katie Holmes nu i-au scos în evidență frumusețea picioarelor.

Chiar dacă își alege ținutele cu mare atenție, Katie comite și unele greșeli minore. La premiera filmului „The Kennedys: After Camelot” a purtat o rochie maro șic și o pereche de sandale asortate, care, însă, i-au cam strâns picioarele.

10. Jennifer Garner și-a demonstrat o ușoară deformare a degetelor mici de la picioare.

Cu toate că are aceste deformări, actrița iubește pantofii deschiși cu toc înalt. În 2016, la premiera filmului „Nine Lives”, a purtat o rochie roșie decupată, cu o croială simplă, care îi punea în evidență silueta frumoasă, și o pereche de sandale delicate.

11. Sarah Jessica Parker și-a arătat calusurile.

Sarah Jessica Parker, la fel ca personajul ei Carrie Bradshaw, iubește moda și tocurile înalte. În 2018, la premiera filmului „Here and Now”, actrița a strălucit într-o rochie albastră împodobită cu paiete și într-o pereche de sandale originale. Dar, din cauza designului minimalist, toate calusurile de pe degetele de la picioare au devenit vizibile.