11 cazuri când prințesa Diana a purtat aceeași ținută veche, dar a arătat foarte frumos!

În ciuda faptului că conceptul de consum inteligent cucerește lumea cu pași încrezători, majoritatea vedetelor și oficialilor încă respectă regula strictă: ieșirea în aceeași ținută este o manieră proastă. Dar prințesa Diana, deja în îndepărtatul an 1980, cu spiritul ei caracteristic rebel, încălca regulile modei, apărând în mod repetat în public în aceeași ținută. Dar a făcut-o cu atâta măiestrie, încât de fiecare dată ținuta arăta altfel.

Noi cu sinceritate admirăm simțul stilului lui Lady Dee și am decis să urmărim pe furiș câteva trucuri despre cum să reînvii o ținută deja bine cunoscută.

1.

Diana își remodela deseori rochiile de seară. Un exemplu impresionant – rochia mov delicată, în care a apărut pentru prima dată la o recepție din Kuweit, în 1989. După 3 ani, prințesa a refăcut complet ținuta, înlocuind tivul pufos cu o fustă elegantă dreaptă, în nuanță de lavandă.

2.

Lady Dee, ca o adevărată fashionistă, știa cât de important era să ai articole de bază în garderobă. De exemplu, ea a combinat cu pricepere această rochie cu buline cu jacheta roșie.

Cu palton structurat, la modă în anii ’80.

Chiar și cu un pulover. Atrageți atenție – prințesa a completat imaginea cu șosete cu o imprimare similară și cu pantofi roșii.

3.

Pentru externare din maternitate cu primul ei copil, prințul William, Diana a ales o rochie verde cu buline, combinată cu balerini fucsia.

Dar puțini au observat însă că, prințesa a mai apărut în această rochie, participând la un meci de polo cu doar 2 săptămâni înainte de a naște. A îmbrăcat-o cu pantofi albi, cu botul decupat și talpa plată.

4.

În anul 1981, pentru prima sa vizită oficială în Wales, Diana a îmbrăcat paltonul bej, ce chiar și acum este la modă.

Cu 4 ani mai târziu, ea a vizitat Derby, purtând același palton, dar a înlocuit deja centura cu nasturi.

5.

În 1983, în timpul unei vizite oficiale în Australia, la unul dintre evenimente, prințesa s-a prezentat într-o rochie maxi de culoare roz pal, decorată cu numeroase volane. După 3 ani, și-a îmbrăcat din nou ținuta, refăcând mânecile, fusta și îndepărtând volanele.

6.

În aprilie 1983, pentru a vizita Universitatea din Adelaide, soția prințului Charles a ales o bluză albă cu mâneci voluminoase bufante și o fustă neagră.

În luna august a aceluiași an, ea a demonstrat din nou aceeași bluză în public, dar cu o fustă albă.

7.

Este uimitor cum doar un mic detaliu poate schimba o imagine. În decurs de un an, prințesa Diana a apărut de două ori într-o fustă midi plisată și o jachetă structurată cu guler negru. În prima versiune, ea a completat imaginea cu un clutch-plic și un colier de perle, iar în a doua – cu o pălărie albă elegantă.

8.

Costumele pot fi purtate în ansamblu sau puteți crea imagini luminoase și independente din componentele lor. Diana a folosit mult această oportunitate. În 1981, cu o lună înainte de nunta ei, Lady Spencer a participat la finala de la Wimbledon, îmbrăcată într-o ținută de inspirație orientală, albastră strălucitoare.

Cu 4 ani mai târziu, deja căsătorită, Lady Dee a optat din nou pentru fusta cu imprimeu floral, completând-o cu o bluză albă cu mâneci bufante.

9.

Pentru unul dintre evenimentele oficiale din 1986, prințesa a ales o rochie albă cu modelul popular în acei ani – bulinele ”polka dot”.

Doar un an mai târziu, a îmbrăcat din nou ținuta, modificând-o ușor: Diana a îndepărtat bascul asimetric.

10.

În octombrie 1995, în timpul unei vizite la Birmingham, Lady Dee a strălucit într-un costum elegant cu ornament pied-de-poule.

Iar în luna decembrie a aceluiași an, a îmbrăcat din nou ținuta, dar de data aceasta a decorat-o cu o eșarfă din velur negru și un colier de perle.

11.

Diana a apărut pentru prima dată în costum din tweed în 1990, la botezul prințesei Eugenia. Apoi l-a completat ​​cu o pălărie cu voal și mănuși negre. Și, 2 ani mai târziu, ținuta a strălucit cu culori noi datorită unui mic detaliu: Lady Dee, imperceptibil pentru toată lumea, a schimbat panglica decorând frumos jacheta.

Dvs ați refăcut careva din hainele vechi? Împărtășiți-vă cu trucurile preferate.