11 calități ale unei femei care nu va fi părăsită niciodată de bărbatul ei

„Nu poți fi drăguț cu de-a sila” spune un vechi proverb. Fiecare femeie în sinea sa se teme să nu-și piardă partenerul, deoarece ruperea relației este și o lovitură puternică peste iubirea de sine a femeii. Cum să păstrați un bărbat, mai bine zis cum să deveniți acea femeie de la care bărbații nu vor dori să plece, citiți în acest articol.

1. Este independentă

O femeie înțeleaptă prețuiește bărbatul său și relațiile cu el. Însă dragostea ei niciodată nu trebuie să crească în dependență, nici emoțional, nici în alte situații. Cel puțin dvs. trebuie să aveți posibilitatea să trăiți independent de el, de aceea, trebuie să aveți o sursă de venit proprie, un serviciu interesant și cunoscuți proprii. Bărbaților le este interesantă femeia care poate fi egală cu el, iar nu o povară.

2. Înțelege că lumea nu se reduce doar la El

Nu trebuie să slujiți partenerului dvs., să uitați despre interesele, prietenii și distracțiile dvs. în favoarea partenerului. Înțelegeți că lumea este mult mai largă decât relația cu el. Nu trebuie să cedați principiilor dvs.: unui bărbat puternic îi plac femeile auto suficiente.

3. Femeia este muza confortului casei

Casa în care locuiește o femeie, întotdeauna se deosebește de locuința unui burlac. Nu este neapărat să fiți o gospodină perfectă, să brodați și să întâlniți partenerul cu cina pusă pe masă. Însă fiecărui bărbat îi va plăcea să vină în casa unde este cald și confortabil, unde nu va fi luat la întrebări de ce a întârziat cu 10 minute. Femeia creează atmosfera în casă, chiar și cu mici mărunțișuri: flori pe fereastră sau un săpun parfumat în baie sau o cămașă călcată.

4. Este independentă financiar

 valyaeva.ru

Ea nu caută bani în buzunarele partenerului și nu cere bani pentru blănuri sau inele. Mai mult, pare ridicol dintr-o parte și el se va simți îndatorat și că nu poate asigura bunăstarea dvs.

5. Nu este doar o amantă, dar și cel mai bun prieten pentru partenerul ei

Bărbatul are nevoie să-și împartă cu cineva planurile de viitor,  gândurile și viziunile lor. Fiecare bărbat mizează pe susținere și înțelegere din partea partenerei lui. De aceea, relațiile în partenerii pot vorbi la egal și pot găsi înțelege și susținere de la celălalt, sunt cele mai durabile.

6. Nu este agasantă

Deși vă pare că sunteți la o etapă când vă puteți permite mai multe, nu trebuie să vă transformați într-o caricatură a femeii geloase. Fiecare are nevoie să fie uneori singur, de aceea nu trebuie să fiți agasantă și să-l dominați cu diferite critici și replici de ocară. Învățați-vă să comunicați corect și să aveți un dialog constructiv.

7. Este gata să învețe lucruri noi

Bărbații iubesc cu ochii, iar dacă doriți să construiți relații durabile cu un bărbat serios, trebuie să vă dezvoltați. Fie că sunt niște ore de manichiură sau karate, nimic nu îi atrage pe bărbați mai mult decât o femeie care are propriile activități și ambiții. Nu vă limitați viața dvs. doar la casă și familie.

8. Ajută partenerul să se dezvolte

O femeie înțeleaptă nu dictează partenerului ce să facă, ea îl inspiră și îl ajută să devină mai bun. Alături de o astfel de femeie un locotenent devine general.

9. Niciodată nu își vorbește de rău partenerul

 otvetnavse.com

Nu faceți glume pe seama partenerului despre hobby-urile sale sau obiceiurile sale. Dacă vă permiteți să faceți în public aceste lucruri, atunci nici un bărbat nu sta prea mult lângă dvs.

10. Este slabă, dar nu prostuță

Nu trebuie să vă asumați toate responsabilitățile. Permiteți partenerului să aibă grijă de dvs.: să ducă o geantă mai grea, să repare un robinet, să achite facturile etc. Nu încercați să fiți mamă pentru partenerul dvs., lăsați-l să se afirme.

11. Femeia trebuie mereu să fie îngrijită

Coco Chanel a spus că o femeie deșteaptă nu poate fi urâtă. Rețineți acest lucru. Aceasta nu înseamnă că trebuie să vă injectați botox și să cumpărați haine scumpe, dacă vă îngrijiți corect se va vedea atitudinea față de sine.