11 alternative elegante ale hainelor pe care le purtăm foarte des în sezonul estival

Pentru a arăta impecabil nu este neapărat necesar să urmați tendințele modei ori să cumpărați haine exclusiv de la designerii celebri. Încercați să creați singure imagini stilate, care să vă scoată în evidență.

Iată care sunt articolele vestimentare pe care le aleg doamnele adevărate în sezonul estival.

Rochiile cu imprimeu mare. 

Imprimeul floral este feminin și romantic. Dar nu orice rochie cu flori arată elegant. Stiliștii ne recomandă să evităm rochiile din bumbac cu imprimeuri mici deoarece par ieftine. Prin urmare, merită să acordați preferință rochiilor cu imprimeu mai mare.

Pantaloni scurți în nuanțe deschise. 

Pantalonii scurți sunt indispensabili în garderoba de vară. Pentru a obține un look de succes optați pentru modele în nuanțe deschise.

Crop top ca parte a unui costum.

Stiliștii recomanda evitarea crop top-urilor deoarece nu se pot asocia cu „eleganța”. Dar există și excepții. Un crop top va arăta foarte bine, dacă va face parte dintr-un costum, iar partea de jos trebuie să aibă neapărat talia înaltă.

Salopeta cu pantaloni.

Salopeta este potrivită nu numai în viața de zi cu zi, ci și la evenimentele de seară. Femeile apreciază în special modelele negre, dar și culorile mai aprinse au loc în garderoba lor.

Rochie mulată.

Rochia teaca cu design minimalist este încă un simbol al rafinamentului. Dar este foarte important să nu greșiți mărimea, deoarece o rochie prea strânsă vă poate scoate în evidență micile imperfecțiuni ale siluetei.

Încălțăminte cu decor. 

Elementele decorative sub formă de funde arată drăguț, dar în același timp infantil. De aceea multe femei aleg un design mai concis.

Dacă doriți să adăugați un pic de romantism imaginii, puteți opta pentru pantofi ori sandale cu șireturi.

Rochie din stofă densă. 

Multe ținute de vară sunt confecționate din stofe transparente ori semitransparente, însă femeile cu gust rafinat nu vor să arate mai mult decât ar trebui. Prin urmare se recomandă să acordați preferință rochiilor din țesături mai dense și să purtați lenjerie fără cusături.

Fusta midi cu model clasic.

Dungile, bulinele, carourile sunt modele pe care experții le recomanda femeilor care vor să arate elegant. Cu toate acestea, atunci când căutați o rochie sau o fustă cu acest tip de imprimeu, este important să nu uitați de stilul și lungimea hainei. De exemplu o fustă mini cu pliuri în carouri poate fi asociată cu uniforma școlară.

Costum de vară sobru.

Nimeni nu vrea să poarte un costum cu pantaloni negri la birou într-o zi de vară. Din fericire există o alternativă foarte bună, costumele în nuanțe deschise din stofe fine sau de in.

Bijuterii discrete.

Fără accesorii imaginea poate părea neterminată. În același timp, este important să nu exagerați cu cantitatea de bijuterii – excesul lor poate strica impresia.

Femeile rafinate evita bijuteriile strălucitoare care pot distrage atenția de la ținută.

Costum de baie cu talie medie. 

Pentru a arăta bine pe plajă evitați costumele de baie cu talia foarte joasă și optați pentru modelele clasice, cu talie medie.