11 actori și actrițe care ar fi vrut să-i întrebe pe designerii de costume: „Nu îți pasă de noi?”

Costumele pe care le poartă în filme actorii și actrițele nu sunt întotdeauna comode. Uneori aceștia sunt nevoiți să poarte haine foarte grele, iar alteori designerii de costume creează niște ținute prea sincere deoarece consideră că le-ar plăcea publicului. De aceea destul de des actorii și actrițele nu sunt mulțumiți de ceea ce trebuie să poarte pe platourile de filmare.

Angelina Jolie – costumul Larei Croft.

Angelinei nu i-a plăcut acest costum deoarece era prea strâmt și incomod.

Kit Harington – costumul lui Jon Snow.

Actorul a recunoscut că i-a fost foarte dificil să meargă în costumul personajului deoarece era foarte greu. I s-a părut chiar că în fiecare sezon realizatorii îi făceau ținuta și mai grea. Keith a mărturisit și faptul că acel costum mirosea oribil.

Emilia Clarke – costumele lui Daenerys.

O altă vedetă din „Game of Thrones” consideră că actorii au fost mai norocoși decât actrițele, pentru că aveau costume mai bune decât cele ale femeilor. Unele scene au fost filmate când afară era foarte cald, iar costumele pentru actori aveau un sistem special de răcire. Actrițele au fost nevoite să suporte căldura, iar Emiliei i-au permis doar să ridice puțin peruca.

Ryan Reynolds – costumul Green Lantern.

Costumul de supererou a fost complet creat de computer. Actorul a fost filmat într-o ținută specială care era supusă montajului. Chiar și în timpul filmărilor Ryan a recunoscut că salopetele erau atât de incomode încât ar fi preferat un costum obișnuit de supererou.

Carrie Fisher – costumul prințesei Leia.

În „Războiul Stelelor. Episodul V” Prințesa Leia a fost înrobită de Jabba. În acele scene actrița a trebuit să poarte o ținută extrem de sinceră – un sutien metalic și chiloți cu fustă. Carrie a mărturisit că: „Acel costum este o pedeapsă chiar și pentru supermodele”. Actrița era nevoită să stea mereu în picioare ca să nu i se vadă vreun pliu. De aceea a sfătuit-o pe actrița care a jucat-o pe Prințesa Leia în episoadele ulterioare să renunțe la astfel de ținute.

Benedict Cumberbatch – costumele lui Sherlock Holmes.

Actorul a recunoscut că nu i-au plăcut costumele lui Sherlock deoarece erau foarte bine croite, dar talia era prea îngustă. Din această cauză s-a simțit inconfortabil în timpul filmărilor, a avut probleme cu respirația.

Margot Robbie – costumul lui Harley Quinn.

Imaginea lui Harley Quinn a devenit una de cult și datorită costumului: un tricou alb rupt care avea un slogan, pantaloni foarte scurți și colanți din plasă. Însă actriței nu i-a plăcut deloc acest costum.

Margot a remarcat că pe platoul de filmare au fost scene în care a fost stropită cu apă dintr-un furtun, tricoul i s-a udat și ea s-a simțit foarte jenant.

Elizabeth Olsen – costumul lui Scarlet Witch.

Olsen a observat că într-un episod din „The Avengers” era singura actriță într-o astfel de ținută. Alte actrițe erau îmbrăcate mai modest. Elizabeth se referea la un corset cu un decolteu destul de adânc.

Chris Hemsworth – Costumul lui  Thor.

Costumul arăta uimitor, dar era foarte incomod. Actorul a recunoscut că în fiecare zi se gândea cu groază la faptul că urma să poarte acel costum.

La un moment dat Chris avea atât de multă masă musculară încât abia încăpea în el. Brațele îi amorțeau din cauza că hainele erau prea strâmte. Din fericire i-au schimbat costumul și Chris a reușit să continue filmările.

Alyssa Milano – costumul lui Phoebe.

Actrițele care s-au filmat în serialul „Farmece” au schimbat o mulțime de ținute. Alyssa Milano este de părerea că acele ținute erau prea sincere deoarece semănau mai mult a lenjerie. Cu toate că au fost nevoite să se îmbrace așa, lui Alice i-a plăcut foarte mult serialul și personajele.

Tom Holland – costumul lui Spider-Man.

Tom Holland a mărturisit într-un interviu că ținuta pe care a purtat-o a fost confecționată dintr-o țesătură foarte rigidă, așa că a trebuit să poarte curele speciale și un body din plasă sub el pentru a-și proteja pielea. Pe lângă aceasta avea și fermoare foarte incomode.