11 actori și actrițe a căror înălțime reală este diferită de cea pe care ne-au arătat-o ​​în filme

Uneori se întâmplă ca un actor să fie ideal pentru rol din toate punctele de vedere, cu excepția înălțimii. În astfel de cazuri se recurge la diverse trucuri pentru a face ca personajul din cadru să arate așa cum o cere scenariul.

Iată în ce filme înălțimea actorilor nu a corespuns realității.

Robert De Niro, „The Intern”.

Înălțimea lui Anne Hathaway este de 173 cm, partenerul ei din filmul „The Intern” Robert De Niro are 175 cm. Conform scenariului eroina lui Hathaway poartă mereu tocuri, ceea ce ar însemna că diferența de înălțime dintre actori ar trebui să fie ca în fotografia din dreapta, făcută în timpul premierei filmului.

Margot Robbie, „Scandal”.

Nicole Kidman (180 cm) și Charlize Theron (177 cm) se află pe lista celor mai înalte actrițe de la Hollywood. Prin urmare nu este de mirare că uneori colegilor de platou li se adaugă înălțime, ca în drama „Scandal” cu Margot Robbie, a cărei înălțime este de 168 cm.

Jude Law, „Genius”.

Un alt coleg de pe ecran cu Nicole Kidman care a trebuit să „crească” este Jude Law.

În realitate actorul are 178 cm fiind cu 2 cm mai scund decât Kidman, dar în filmul „Genius” pare mult mai înalt decât ea.

Robert De Niro, „Irlandezul”.

În acest film Robert De Niro (175 cm) joacă rolul unui grup mafiot Frank Sheeran – un bărbat robust, cu o înălțime impresionantă (193 cm).

Pentru acest rol De Niro a purtat pantofi cu platformă înaltă, de aceea părea mult mai înalt decât colegii săi.

Helena Bonham Carter, „Suffragette”.

Helena Bonham Carter este vizibil mai scundă decât colega sa din filmul „Suffragette”, Carey Mulligan: 157 cm față de 170 cm. Dar creatorii dramei istorice au redus diferența de înălțime la minimum.

Rooney Mara, „Saroo: Drumul spre acasă”.

Rooney Mara pare mai scunda decât iubitul ei de pe ecran, Dev Patel. Dar diferența nu este la fel de mare ca în realitate, care este de aproape 30 cm.

Natalie Portman, „Thor: Dragoste și tunete”.

Un alt cuplu actoricesc cu o diferență semnificativă de înălțime este cel al Nataliei Portman și Chris Hemsworth. Pentru ca actorii, a căror înălțime este de 160 și respectiv 191 cm, să arate armonios în cadru, echipa de filmare a construit o platformă specială pentru ca Natalie să pară mai înaltă.

Woody Harrelson, „Detectivii din Louisiana”.

Nu știm exact la ce trucuri a apelat echipa de filmare, dar a reușit să ascundă cu pricepere, deși o mică, dar existentă diferență de înălțime între personajele principale: Matthew McConaughey are o înălțime de 182 cm, iar Woody Harrelson este 177 cm.

Leonardo DiCaprio, „Aviatorul”.

Cate Blanchett, care o interpretează pe incomparabila Katharine Hepburn, schimbă mai multe ținute luxoase. și aproape întotdeauna poartă tocuri înalte – acestea sunt clar vizibile în unele scene. Datorită tocurilor Kate pare să aibă cam aceeași înălțime ca și Leonardo DiCaprio. Înălțimea actriței este de 174 cm, iar al lui Leo este de 183 cm .

Dar aceste 2 fotografii ne arată că nu doar Kate a purtat pantofi cu platformă, ci și Leonardo, deoarece antreprenorul Howard Hughes avea 193 cm.

James McAvoy, „Jane Austen”.

În realitate diferența de înălțime dintre Anne Hathaway (173 cm) și James McAvoy (175 cm) este foarte mică, dar creatorii dramei romantice „Jane Austen” au construit cadrul în așa fel încât McAvoy părea mai înalt decât este în realitate.

Penn Badgley, „Gossip Girl”.

Mica diferență de înălțime nu i-a împiedicat pe Penn Badgley (174 cm) și Blake Lively (178 cm) să devină unul dintre cuplurile TV preferate. Datorită setării corecte a cadrului și muncii pricepute a operatorilor, creatorii serialului au reușit să ascundă diferența de înălțime a actorilor.