11 actori au mărturisit cine a fost prima lor dragoste

Potrivit oamenilor de știință atunci când ne îndrăgostim se eliberează hormoni precum dopamina și oxitocina (care este cunoscută și ca „hormonul dragostei”).

Nici vedetelor de film nu le este străin acest sentiment, au și ele idoli de care, ca mulți dintre noi, au fost cândva îndrăgostite.

1. Selena Gomez a fost îndrăgostită de Billy Crudup.

Selena Gomez a recunoscut că a fost îndrăgostită de actorul Billy Crudup. Cântăreața era fan al filmului „Almost Famous” și a rămas fără cuvinte când a aflat că va juca alături de actor în „Out of Control”.

2. Zac Efron a fost îndrăgostit de Tyra Banks.

Când era adolescent Zac Efron avea pe perete un afiș cu modelul. Actorul a mărturisit că: „Ea a fost singura fată de care am fost îndrăgostit”.

3. Ashton Kutcher a fost îndrăgostit de Jennifer Aniston.

În tinerețe Kutcher s-a îndrăgostit de actrița din „Friends”, iar fotografia ei era peste tot. A făcut chiar un pariu cu prietenii săi că o va invita la o întâlnire. Când Ashton a ajuns celebru și s-a întâlnit cu soții de atunci, Brad Pitt și Jennifer Aniston, l-a întrebat pe Pitt dacă poate să-i ceară soția la o întâlnire, la care Pitt i-a răspuns : „Încearcă”. Actrița a refuzat invitația, însă acum ea și Kutcher sunt prieteni.

4. Chris Evans a fost îndrăgostit de Sandra Bullock.

Într-un interviu Căpitanul America a spus : „În tinerețe îmi plăcea foarte mult de Sandra Bullock. Am fost nespus de impresionat de filmul „Speed” de unde a început totul”.

5. Daniel Radcliffe a fost îndrăgostit de Cameron Diaz.

Vedeta din „Harry Potter” a recunoscut că a fost îndrăgostit de Cameron Diaz. Când l-au rugat să numească trei vedete care îi plac, actorul a răspuns: „Cameron Diaz continuă să fie numărul unu pe această listă”.

6. Dylan O’Brien a fost îndrăgostit de Chloe Grace Moretz.

Dylan O’Brien a mărturisit că s-a îndrăgostit de Chloe pentru că arăta foarte cool în „Kick-Ass”.  

7. Matthew McConaughey a fost îndrăgostit de Reese Witherspoon.

Matthew McConaughey a mărturisit că a fost îndrăgostit de Reese Witherspoon și i-a admirat interpretarea din „Omul din Lună”. Reese a fost foarte impresionată de cuvintele actorului.

8. Machine Gun Kelly s-a îndrăgostit de Megan Fox.

Rapperul și actorul Machine Gun Kelly a recunoscut că este de mult îndrăgostit de Megan Fox și a jurat că într-o zi se va căsători cu ea. Muzicianul și actrița s-au logodit în ianuarie 2022.

9. Emma Stone a fost îndrăgostită de Leonardo DiCaprio.

Emma Stone a recunoscut că în copilărie era îndrăgostită de Leonardo DiCaprio în copilărie și că s-a uitat apoi la Titanic de 7 ori, iar actorul a fost dragostea vieții ei.  

10 Amy Adams a fost îndrăgostită de Robert De Niro.

Amy Adams a mărturisit că s-a îndrăgostit de De Niro în anii 70, după ce a vizionat filmele în care a jucat actorul. 

11. Jennifer Lawrence a fost îndrăgostită de Timothée Chalamet.

Jennifer Lawrence crede că Timothée Chalamet este un actor foarte atrăgător și nespus de talentat.