100 de modalități de a reda o nouă viață blugilor preferați… Idei încercate de mulți!

Dacă aveți prin dulap niște blugi vechi pe care nu-i mai purtați, dar nici nu doriți să-i aruncați, atunci puteți să le redați a doua viață. Aceștia pot fi transformați în lucruri originale și utile care vor rezista mulți ani. Vă propunem să luați în mână foarfecele și să vă inspirați din cele mai neobișnuite idei de transformare a blugilor vechi.

Obiecte confecționate din blugi vechi

Lampă

Puteți adăuga o notă de originalitate locuinței dvs. prin confecționarea unui abajur din blugi.

Copertă de carte

De-a lungul timpului cărțile au fost învelite cu diferite materiale, chiar și cu ziare sau tapet. Acum, însă puteți folosi blugii vechi. Coperta va ține mai mult timp și puteți chiar și să o spălați.

Taburet

Indiferent cât de mult ne-am dori, însă blugii vechi nu pot să mai arate ca cei noi, de aceea puteți să-i tăiați cu îndrăzneală și să-i coaseți din nou în formă de un taburet original.

Culcuș pentru pisică

Este o idee foarte ingenioasă pentru persoanele care stau la casă și au pisică sau câine. Stilat, frumos, rezistent și ieftin!

Încălțăminte

Pentru a realiza această idee veți avea nevoie de mai multă îndemânare și efort, însă dacă aveți mâini dibace rezultatul va fi extraordinar.

Cutiuță pentru mărunțișuri

Uimitor. Este originală ideea de a folosi buzunarele în calitate de loc de depozitare pentru diferite lucruri.

Jucării

Blugii sunt un material perfect pentru confecțiile manuale. Meșterițele iscusite pot coase o mulțime de jucării drăguțe și hazlii.

Covor

Dacă aveți prea mulți blugi, atunci vor fi suficienți pentru un covor mare. Desigur, această muncă este dificilă, minuțioasă și de lungă durată. Însă rezultatul va fi pe măsură.

Geantă

Dacă aveți nevoie de o geantă pentru a merge la sport, atunci nu este neapărat să o cumpărați, dar puteți să o coaseți singuri din blugi vechi.

Canapea

Ideile prezentate aici sunt ingenioase și ușor de realizat!