10 vedete-copii din anii 2000 care și-au întemeiat deja propriile familii

Cel mai bun prieten al lui Harry Potter, Ron Weasley, Carmen și Junie Cortez au fost adorați de telespectatori. Odată cu trecerea timpului, actorii au crescut și la moment Rupert Grint, care a jucat rolul lui Ron Weasley, este tatăl fericit al unei fetițe, iar Alexa Pena Vega, fosta Carmen Cortez, are deja 2 copii și îl așteaptă pe al treilea.

Aceste 10 stele-copii din anii 2000 sunt deja bărbați și femei. Timpul a trecut atât de repede!

1. Frankie Muniz.

Frankie Muniz, care a interpretat rolul unui agent special în filmul „Agent Cody Banks”, a devenit recent tată pentru prima dată. Muniz și soția sa, Paige Price, au un fiu.

2. Rupert Grint.

Rupert Grint sau cel mai bun prieten al lui Harry Potter, Ron Weasley are o fiică.

3. Kevin Jonas.

Spre deosebire de cei doi frați ai săi, care s-au căsătorit recent, Kevin Jonas este tatăl a doi copii. Jonas și soția lui Danielle s-au căsătorit în 2009. Sunt împreună de 11 ani și au 2 fete frumoase.

4. David Henry.

David Henry, care a jucat rolul fratelui mai mare al eroinei Selenei Gomez, Justin Russo, în seria Disney „Vrăjitorii din Waverly”, este căsătorit de 4 ani și are doi copii.

5. Joshua Peck.

Joshua Peck, copilul adorabil din seria de televiziune Nickelodeon „Drake și Josh”  a crescut, s-a căsătorit și a devenit un tată fericit. Fiul său se numește Max.

6. Tia Maury.

Tia și Tamera Mauri sunt surorile gemene din filmul „Vrăjigemenele”. Atât Tia cât și Tamera au familii fericite și au niște copii minunați. Tia și soțul ei Corey Hardrickt s-au căsătorit în 2008 și au 2 copii.

7. Emma Roberts.

Emma Roberts este nepoata Juliei Roberts. În anii 2000 ea a jucat în filmul „Copil sălbatic” și în serialul TV Nickelodeon „Unfabulous”, iar recent a devenit mamă. Emma și iubitul ei Garrett Hedlund au un fiu pe nume Rhodes.

8. Ashley Tisdale.

Ashley Tisdale, cunoscută și sub numele de Sharpay Evans din „High School Musical” a născut recent o fetiță.

9. Alexa PenaVega.

La 20 de ani de la premiera filmului lui Robert Rodriguez „Spy Kids” Carmen Elisabeth Juanita De Costa Brava Cortez sau mai bine zis Alex PenaVega, care a jucat-o, este o soție fericită și mama a 2 fii. În luna decembrie a anului 2020 actrița și soțul ei Carlos PenaVega au anunțat că se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară.

10. Daryl Sabara.

Daryl Sabara, care l-a interpretat ​​pe Junie, fratele mai mic al lui Carmen, în franciza „Spy Kids”, a devenit și el tatăl unui băiat pe nume Riley.