10 vedete cărora li s-a spus cândva că nu au nicio șansă

„Nu ai nicio șansă!” – aceste cuvinte pot distruge mai multe cariere.

Un regizor i-a spus cândva lui Harrison Ford că acesta nu va deveni niciodată actor de cinema, dar a reușit să demonstreze contrariul.

Vă propunem în continuare 10 povești motivante ale unor vedete care au avut curajul să treacă peste obstacole.

Reese Witherspoon.

Una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood a recunoscut că i-a fost foarte greu la începutul carierei. A fost respinsă deoarece era „prea scundă”, „prea energică” și chiar „pare prea inteligentă pentru anumite roluri”.

„Toate aceste refuzuri m-au rănit”, a scris Reese pe Instagram. Dar actrița nu a renunțat la cariera sa.

Harrison Ford.

A primit, în 1966, un rol cameo într-un film pentru care a primit 150 de dolari și afirmația unui regizor că nu va deveni niciodată actor de cinema. Cu 15 ani mai târziu, când Harrison era vestit datorită rolului Han Solo din saga „Războiului Stelelor” l-a întâlnit pe acel regizor într-un restaurant. Chelnerul s-a apropiat, la un moment dat, de actor și i-a adus o carte de vizită pe care scria „Am ratat pariul câștigător”. „M-am întors, dar nu mi-am dat seama care dintre vizitatori era regizorul cu pricina” – a povestit Ford într-un interviu.

Gigi Hadid.

Gigi, în vârstă de 26 de ani, este un supermodel celebru de mare succes, dar cândva pasiunea sa era voleiul. Când a vrut să apară pe coperțile revistelor populare și să pășească pe podium, i s-a reproșat că silueta sa nu corespundea standardelor, deoarece avea prea mulți mușchi.

„Am plâns toată noaptea. Atunci mama mi-a spus: „Vom găsi o altă agenție”, spune Hadid. Și au găsit-o. Gigi a semnat cu IMG Models în 2011.

Winona Ryder.

Acestei brunete grațioase i s-a spus cândva că nu ar trebui să fie actriță, pentru că este prea urâtă. Tânăra avea 15-16 ani când a auzit aceste cuvinte dureroase de la regizorul de casting. De atunci Winona a auzit aceste cuvinte de mai multe ori, dar nu și-a pierdut speranța datorită părinților care i-au spus că să fie ea însăși este mult mai important decât să fie frumoasă.

Kanye West.

Kanye West era deja un producător de succes când a vrut să cânte singur. Dar nimeni nu-l considera cântăreț rap, de aceea a primit multe refuzuri de la studiourile de înregistrări. Def Jam a fost de acord să coopereze cu muzicianul și nu a dat greș, West a câștigat 22 de premii Grammy, făcându-l unul dintre deținătorii recordului pentru numărul de nominalizări câștigate și deținătorul recordului pentru muzicieni de hip-hop.

Laetitia Casta.

Judecând după informațiile biografice, cariera modelului și actriței franceze a început pe când un fotograf a văzut-o pe Laetitia, care avea pe atunci 15 ani, în Corsica, unde era în vacanță cu familia ei. La câteva săptămâni după primul casting de succes, tânăra a pășit pe podium în ținute de la Jean-Paul Gaultier.

Dar Laetitia și-a amintit cât de des a fost criticată pentru aspectul ei, care este oarecum diferit de parametrii standard (înălțimea de 172 cm și o siluetă mai deosebită). „Când am început cariera de model toată lumea a încercat să mă transforme, dar sunt mândră că am rămas eu însămi.

Clint Eastwood.

Cariera actorului și regizorului s-ar fi putut încheia chiar de la început. Colegul lui Eastwood, Burt Reynolds, și-a amintit cum Universal Pictures a reziliat contractul cu amândoi în 1959: „Clint a fost concediat pentru că avea mărul lui Adam proeminent și vorbea prea lent. Am întrebat personalul din studio: „De ce mă concediați?” Mi-au răspuns: „Nu știi să joci”.

După aceea Reynolds i-a spus lui Eastwood că l-ar putea învăța să joace, iar Clint nu va scăpa niciodată de mărul lui Adam. După aceea ambii au devenit celebri.

Shakira.

Câștigătoarea multor premii muzicale nu i s-a permis să cânte în corul școlii. Profesorul de muzică i-a spus Shakirei că are o voce neplăcută. Câțiva ani mai târziu cântăreața a lansat piesa „Hips Don’t Lie”, care a devenit cel mai bine vândut single al secolului XXI.

Gisele Bundchen.

„Binevoitorii” au fost foarte aproape de a-i distruge cariera. Când avea 14 ani i s-a spus că nu va avea niciodată succes pentru că ar fi avut ochii prea mici și nasul prea mare. În 2016 Gisele Bündchen a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca modelul care a obținut cele mai mari câștiguri anuale.

Tyra Banks.

Tyra și-a început cariera la vârsta de 15 ani. Când a împlinit 21 de ani, cei de la agenție i-au spus că era „prea mare” și mulți designeri au refuzat să colaboreze cu ea. Tyra s-a întristat, dar mama ei a încurajat-o și i-a propus să caute clienți cărora le plac modelele cu forme. Victoria’s Secret se afla pe lista acestor clienți și i-a oferit Tyrei un contract pe 10 ani.