10 vedete, care și-au obținut faima mai târziu, de aceea prea puțini știu cum arătau în tinerețe.

Chiar și cei mai talentați actori și actrițe ar putea să nu aibă succes imediat. Da, există vedete care au strălucit pe ecrane încă din copilărie dar și care au obținut succes la o vârstă matură.

Vă propunem în continuare o selecție de fotografii ale unor actori și actrițe. Veți rămâne uimiți când veți vedea cum arătau la începutul carierei lor.

1. Peter Falk.

Peter Falk are mai mult de 100 de roluri în filme și emisiuni TV, dar a devenit renumit după ce a jucat rolul principal într-un serial de televiziune despre locotenentul Columbo. La momentul filmării primului episod actorul avea 41 de ani.

2. Diane Keaton.

Diane și-a început cariera la 24 de ani cu un rol secundar în filmul “Lovers and other strangers”, iar la 31 a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță din filmul „Annie Hall”. Cu toate acestea publicul modern probabil și-o amintește mai mult din filmele sale mai recente precum „Nuntă cu peripeții”, „Tânărul papă” etc. Apropo, numele real al Dianei nu este deloc Keaton, ci Hall.

3. Steve Martin.

În adolescență actorul lucra cu jumătate de normă la Disneyland și îi plăcea foarte mult să cânte la banjo.

În cinema a preferat rolurile comice. Mulți își vor aminti filme precum „Moron”, „Roxanne”, „Avioane, trenuri și automobile”. Acum, actorul are 76 de ani și continuă să se filmeze.

4. Candice Bergen.

Candace și-a început cariera ca model, dar, după o vreme, a început să apară în roluri episodice în filme. La 33 de ani a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar. În ceea ce privește munca ei ulterioară, vă veți aminti cu siguranță din diferite seriale.

5. Louis de Funes.

Puțini își amintesc de acest comediant francez în tinerețe, deoarece debutul său a avut loc la vârsta de 31 de ani. Cu toate acestea, a reușit să devină principalul comedian al Franței.

6. Penelope Wilton.

Astăzi o cunoaștem pe Penelope Wilton pentru rolul Isabelle Crowley în serialul TV „Downton Abbey”, dar puțini știu că actrița și-a început cariera în teatru, apoi a început să apară periodic în filme și emisiuni TV. Printre lucrările sale se numără filme precum „Pride and Prejudice”, „Match Point”, „History Lovers”.

7. Bill Nighy.

Acest actor englez a devenit celebru în toată lumea după lansarea filmului „Pur și simplu dragoste”. Pe atunci avea deja 54 de ani. Înainte de aceasta, și-a dedicat viața teatrului și a jucat în drame.

8. Charlotte Gainsbourg.

Fiica legendarei actrițe Jane Birkin și a celebrului cântăreț și compozitor Serge Gainsbourg și-a început cariera de actorie la vârsta de 13 ani. Cu toate acestea, pentru o lungă perioadă de timp a fost renumită doar în Franța, iar succesul mondial l-a obținut după ce a început să colaboreze cu celebrul regizor danez Lars von Trier.

9. Melissa McCarthy.

Melissa a apărut pentru prima dată la televizor într-un episod din serialul „Jenny”. Dar succesul adevărat o aștepta ​​pe actriță la vârsta 40 de ani, după lansarea serialului TV „Mike și Molly”.

10. Gerard Depardieu.

În filmografia lui Gerard Depardieu există mai mult de 150 de filme, dar puține dintre ele sunt cunoscute în afara Franței. Una dintre cele mai memorabile lucrări, după care lumea a aflat despre Depardieu, a fost rolul lui Cyrano de Bergerac, pe care l-a interpretat la vârsta de 42 de ani.