10 vedete care nu au încredere în stiliști și se machiază singure, chiar și pentru evenimentele importante

De câte ori, uitându-vă la fotografii de vedete, v-ați surprins gândindu-vă: „Dacă aș avea și u atâția stiliști la dispoziție, aș arăta la fel de bine.” Nu există nicio îndoială că fiecare femeie poate arăta exact ca o vedetă de la Hollywood, dar pentru aceasta nu este neapărat să apelăm la make-up artiști. Unele vedete au renunțat la aceste servicii și aleg să se machieze singure.

Kate Winslet.

Actrița preferă să se machieze singură deoarece știe ce produse îi se potrivesc. În unul dintre interviurile sale Kate a recunoscut că amestecă două nuanțe de fond de ten și încearcă să folosească cât mai puțină pudră pentru a-și ascunde puful de pe obraji.

Maisie Williams.

Actrița din Game of Thrones a dezvăluit că nu stiliștii au fost cei care au ajutat-o ​​să se pregătească pentru premiile Q Awards, ci iubitul ei de atunci, Ollie Jackson. Iar cea mai complicată parte a machiajului și-a făcut-o singură.

Kate Middleton.

Deși ducesa de Cambridge apelează la serviciile stiliștilor, în majoritatea cazurilor se machiază singură. Chiar și în ziua nunții Katherine și -a machiat singură și a obținut un machiaj impecabil.

Eva Longoria.

Deși actrița are la dispoziție o echipă de stiliștii, preferă uneori să se machieze singură. În 2016 și-a încântat fanii cu machiajul ei roz.

Selena Gomez.

Selena are o pasiune aparte pentru produsele cosmetice. Anul trecut și-a lansat propriul brand de frumusețe și a îndrăznit să apară și pe coperta unei reviste purtând propriul ei machiaj. Cântăreața a mai recunoscut că iubește să se machieze și să încerce produse noi.

Emily Ratajkowski.

Modelul a recunoscut că recurge rar la serviciile make-up artiștilor și, în majoritatea cazurilor, se machiază singură.

Meghan Markle.

În 2018, în timpul primului său turneu oficial în Irlanda ca ducesă de Sussex, Meghan a refuzat serviciile stilistului său. Acest lucru nu înseamnă că soția prințului nu recurge niciodată la ajutorul specialiștilor.

Gwen Stefani.

Gwen a recunoscut în repetate rânduri că a renunțat de mult la serviciile make-up artiștilor.

Rosie Huntington-Whiteley.

Rosie recunoaște că în timpul machiajului încearcă să fure din secretele profesioniștilor.

Shakira.

Shakira se machiază foarte des singură. „De obicei îmi pun o culoare naturală pe buze și îmi accentuez ochii. După părerea mea, cu cât mă machiez mai puțin, cu atât arăt mai bine.”