10 vedete ale căror bijuterii transmit anumite mesaje pe care le-am auzit pentru prima dată

Vedetele au parte de o atenție sporită din partea publicului fiind urmărite în special de paparazzi, care încearcă să le fotografieze cu orice preț. Uneori în aceste fotografii observăm bijuterii care la prima vedere par a fi doar niște accesorii la modă dar se dovedește că ascund niște mesaje secrete.

Britney Spears.

Sam Asgari și Britney Spears s-au logodit în septembrie 2021, la aproximativ 5 ani după ce s-au cunoscut. Am acordat atenție inelului de logodnă al cântăreței, care se numește „Leoaica”. Și pe bună dreptate pentru că acest cuvânt este gravat pe interiorul bijuteriei Spears, cum o numește soțul ei.

Shia LaBeouf.

Shia își exprimă într-un mod bizar dragostea față de tatăl său, purtând un pandantiv  care reprezintă un portret minuscul al tatălui său Jeffrey Craig LaBeouf, în rolul unui clovn rodeo.

Megan Fox.

MGK, logodnicul lui Meghan, a cerut-o în căsătorie în ianuarie 2022, după un an și jumătate de relație. Inelul de logodnă al actriței este destul de neobișnuit, având 2 pietre prețioase mari. „Știu că ar trebui să existe o singură piatră. Dar eu am dorit să fie două: smaraldul este piatra ei, iar diamantul este a mea. Aceste pietre se unesc exact ca două jumătăți ale unui singur suflet, formând o inimă care simbolizează dragostea noastră”, a spus MGK.

Kate Middleton.

Puțini știu că ideea de design a inelului de logodnă a lui Kate este inspirată din istoria familiei. În 1840Prințul Albert i-a dăruit, în ajunul nunții, Reginei Victoria o broșă de safir. Aceasta l-a inspirat pe Prințul Charles când alegea inelul de logodnă pentru Prințesa Diana. Bijuteriile arată identic, deoarece ambele sunt safire uriașe încadrate într-un cerc de diamante.

Mai târziu acest inel a fost moștenit de fiul Dianei, Prințul William, care i l-a dăruit lui Kate Middleton.

Johnny Depp.

În anii 1990 Johnny i-a comandat unui bijutier celebru un inel și alte 3 copii destinate prietenilor săi: Iggy Pop, Jim Jarmusch și Jonathan Shaw. Cei patru prieteni au înființat un anumit club, iar inelele indicau apartenența la acesta.

Fiecare simbol de pe acest inel de argint cu pietre roșii are semnificație pentru actor: 3 este numărul său preferat, semnul întrebării, situat pe partea opusă a inelului, este o referire la filmul „The Brave”, regizat de Depp în 1997, și pentru actor simbolizează căutarea sensului vieții.

Actorul consideră că viața constă dintr-o serie de întrebări și o putem trăi doar găsind răspunsurile la acestea. Johnny mai spune că, în general, inelul simbolizează prietenia și natura ciclică a vieții.

Ariana Grande.

Inelul de logodnă al Arianei are un diamant oval și o perlă. Fanii au presupus că perla a apărut pe el mai târziu și că a fost luată din acul de cravată al bunicului cântăreței. Dar Grande a scris pe rețelele de socializare că bunica ei i-a dăruit această perlă după ce l-a visat pe bunicul ei care i-a spus în vis că această bijuterie o va proteja pe nepoata lor, Ariana.

Presupunerile fanilor au fost confirmate într-o oarecare măsură atunci când designerul inelului a fost întrebat despre acest lucru.

Meghan Markle.

În timpul unui eveniment Meghan a fost văzută cu 2 inele cu diamante pe degete. Recent fondatorul Chiffon Co. a împărtășit informații despre semnificația acestei alegeri.

Fiecare este împodobit cu un diamant mic și unul mai mare, acesta fiind un simbol al femeilor care se sprijină reciproc în diferite domenii. Mișcarea asociată cu purtarea unor astfel de bijuterii a fost numită Pinky Promise și Megan și-a exprimat astfel solidaritatea.

Regele Carol al III-lea.

Regele poartă mereu un inel de aur pe degetul mic, care se numește „inel de domn”. O astfel de decorare poate simboliza moștenirea familiei unei persoane sau poate indica statutul social al acesteia.

Acest tip de inel se poartă de obicei pe degetul mic al mâinii nedominante. Apropo, monarhul poartă bijuteria lângă verighetă.

Kate Winslet.

Prietenia dintre Leonardo DiCaprio și Kate Winslet este cunoscută de toată lumea, dar puțini știu că pe platoul filmului lor comun „Revolutionary Road”, Leo i-a oferit prietenei sale un inel de aur cu o gravură specială, dar Kate nu a dezvăluit care este mesajul. Actrița poartă acest cadou de la DiCaprio împreună cu inelul de logodnă.

Katy Perry.

În 2019, de Ziua Îndrăgostiților, Orlando Bloom a cerut-o în căsătorie pe Katie și i-a oferit un inel în formă de floare. Aceasta este o referire directă la numele său de familie – Bloom înseamnă „înflorire”. În acest fel actorul a sugerat că formează o familie.